• 1 z 3
 

Ľanové vrecko na chlieb - krojovka

 

Ľanové vrecko na uskladnenie chlebíka.

Zloženie: 100% ľan s čipkou

Rozmer: 30x40cm

 

Dostupnosť Vypredané
€9,90
Značka LOCALHAND
Kategória Nádoby a obaly na potraviny
Položka bola vypredaná...
 

 Aby Vám chlieb vydržal čo najdlhšie čerstvý stačí dodržať tri základné zásady:

1. Kúpte si dobrý a kvalitný chlieb, alebo si upečte vlastný

2. Dajte ho do vrecka na chlieb a čo najviac ho do neho zabalte

3. Vrecko s chlebom dajte do chlebníka, alebo skrinky kuchynskej linky, nenechávajte ho vonku na prievane.

Kvalitný chlieb Vám pri takomto skladovaní vydrží čerstvý a chutný niekoľko dní.

Vrecko je vyrobené z 300g ľanu, ktorý efektívne pracuje s vlhkosťou, ktorú chlieb postupne stráca. Pri skladovaní chlebíka v ľanovom vrecku kôrka postupne tvrdne, ale striedka zostáva vláčna. Pri skladovaní chlebíka v igelite kôrka mäkne a striedka schne, chlieb je plesnivý aj keď pleseň ešte nie je viditeľná na povrchu.

Podobný produkt

     
  • obal na sendvic fluf 3887
    Vrecko na jedlo so zipsom fluf, bielo-modrý "sendvič"
    Skladom

    Štýlové, opakovane použiteľné vrecko na jedlo so zipsom pre deti i dospelých. Toto vrecko na jedlo nahradí jednorazové plastové vrecká.

    Priestranné vrecko na občerstvenie je možné použiť ako vrecko či podložku. Keď sa vrecko úplne rozopne, vytvorí plochú podložku na sendvič alebo občerstvenie.

     


    €14,95
       
    Značka: fluf
  • Taška na jedlo fluf, líška Novinka 3881
    Taška na jedlo fluf, líška
    Skladom

    Štýlová ekologická taštička na vaše obedy do práce, do školy alebo do prírody.

    100% bavlnená, opakovane použiteľná taška s vodeodolnou polyesterovou vložkou a uzatváraním na zips.


    €32,50
       
    Značka: fluf
  • termoska do práce thermos 3357
    Nerezová termoska na nápoje, červená 1,2l.
    Skladom

    Nerezová vákuovo izolovaná termoska na nápoje s objemom 1,2 l.


    €37,50
       
    Značka: Thermos

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: