S kódom SKOLA23 máte 15% zľavu na celú kategóriu NÁDOBY A OBALY NA POTRAVINY
  • 1 z 2
 

Ashwagandha prášok BIO, Wolfberry 150 g

 

Ashwagandha BIO 150 g Wolfberry je ďalší zástupca ajurvédskej medicíny.

Rastlina patrí do čeľade ľuľkovitých a pestuje sa hojne v suchých oblastiach Indie a Nepálu. Čo ju robí vzácnou sú jej detoxikačné účinky. Pôsobí ako antidepresívum a zvyšuje odolnosť proti fyzickému a psychickému stresu.

Používa sa jej na prášok zomletý koreň.

Dostupnosť Vypredané
€4,90
€4,08 bez DPH
Značka Wolfberry
Kategória Príprava potravín
Položka bola vypredaná...
 

Charakteristika:

Ashwagandha (Withania somnifera) je známa aj pod názvami indický ženšen alebo aj zimná čerešňa. Rastie ako malý ker. Na terapeutické využitie sa používajú sušené hľuzy rozomleté ​​na prášok. V ajurvédskej medicíne je využívaná pri liečbe astmy a bronchitídy. Dobré výsledky boli dosiahnuté pri liečbe psoriázy, zápalov, reumatizmu, senilnej demencie a pri nespavosti. Podporuje rekonvalescenciu po ťažkých ochoreniach, pri fyzickom alebo duševnom vyčerpaní a pomáha harmonizovať krvný obraz v ľudskom tele.

Ako používať:

Na prípravu BIO Ashwagandha čaju stačí 1 čajová lyžička. Variť 10-15 minút v 1/2 litra vody a lúhovať 3-5 minút. Pite 1 až 2 šálky čaju denne. Môžete tiež zmiešať cca 3-6 g prášku (1-2 čajové lyžičky) s vodou, džúsom alebo rastlinnými nápojmi. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie.

Nie je vhodné pre tehotné ženy, deti, ľudí s poruchami štítnej žľazy a osoby užívajúce kortikosteroidy.

Skladujte na suchom a chladnom mieste. Tesne uzavrite po každom použití. Ukladajte mimo dosahu detí.

Zloženie: mletý koreň Ashwagandhy BIO 100%.

Nutričné ​​hodnoty na 100 g:

Energia: 1159 kJ / 277 kcal, tuky: 0,3 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g, sacharidy: 46 g, z toho cukry: 10,0 g, vláknina: 36 g, 36 g, : 0,6 g

Krajina pôvodu: India

Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ

Vyrobené: Česká republika

Hmotnosť: 150 g

Podobné produkty

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: