Vegan Zväčšiť
 

Biela ryžová čokoláda vanilková, iChoc 80 g

 

Výborná alternatíva bielej "čokolády" - vanilková.

Vhodná aj pre vegánov.

Dostupnosť Skladom
€2,40
   
Značka iChoc
Kategória Zdravé superpotraviny
 

Biela vanilková „čokoláda“.

Jej hlavnou zložkou je okrem kakaového masla sušený ryžový nápoj. Tým, že neobsahuje mlieko, je výbornou alternatívou aj pre vegánov. Neobsahuje ani žiadne náhradkové tuky, iba kakaové maslo a ochutená je Bourbon vanilkou.

Zloženie: Kakaové maslo * 37%, surový trstinový cukor *, ryžový nápoj v prášku * (sušený ryžový sirup), šáchor jedlý mletý *, Bourbon vanilka extrakt *, Bourbon vanilka mletá *

* Z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva (BIO).

Môže obsahovať stopy škrupinových plodov, mlieka a lepku.

Krajina pôvodu: Nemecko

Balenie: 80 g

Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 2478kJ/595kcal, Tuky 40,5g, (z toho nasýtené mastné kyseliny 24,3g), Sacharidy 56,6g, (z toho cukry 43,1g), Vláknina, Bielkoviny 0,4g, Soľ 0,16g

Podobný produkt

     
  • cakankovy sirup natural 350g 4slim Vegan 5248
    Čakankový sirup 100% Natural, 4Slim 350 g
    Skladom

    Čakankový sirup Natural je 100% čistý prírodný produkt s vysokým obsahom vlákniny a príjemnou sladivosťou.


    €5,50
       
    Značka: 4Slim
  • kakaove boby drcene wolfberry bio 250 g 01 5067
    Kakaové bôby drvené Bio, Wolfberry 250 g
    Skladom

    Máte radi čokoládu? Kakaové bôby budete mať ešte radšej!

    Kakaové bôby drvené v bio kvalite od Wolfberry sú nepražené v surovej forme. Vďaka tomu si zachovávajú neuveriteľné množstvo nutrične hodnotných látok v podobe širokého spektra minerálov, vitamínov, bielkovín, prírodných tukov a sacharidov.


    €5,08
       
    Značka: Wolfberry
  • morske riasy arame natural 50g 5317
    Moské riasy Arame, Natural 50 g
    Skladom

    Morské riasy sú výborným zdrojom ľahko stráviteľných bielkovín a uhľohydrátov.


    €5,10
       
    Značka: Natural Jihlava

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: