Datľový sirup Natural, 400 g

 

Tmavý, voňavý, pomerne hustý sirup s charakteristickou chuťou a príjemnou sladivosťou.

Datľový sirup je tradičné sladidlo na Strednom Východe.

Dostupnosť Skladom
€3,85
   
Značka Natural Jihlava
Kategória Zdravé superpotraviny
 

Pri výrobe datľového sirupu sa zmiešajú sušené datle s vodou, a tie sa následne mixujú a filtrujú. Vzniknutá šťava sa koncentruje na požadovanú hustotu.

Datľový sirup je tmavý, voňavý, pomerne hustý s charakteristickou chuťou a príjemnou sladivosťou. Je tradičným sladidlom Stredného východu.

Hodí sa na studenú aj teplú kuchyňu. Najlepšie vynikne jeho chuť s neutrálnymi pokrmami, ako je napr. tofu krém, biely jogurt, či tvaroh. Výborne sa hodí ako sladidlo na raňajkové kaše, palacinky, alebo aj na dosladenie obilnej kávy.

Zloženie: Zahustený koncentrát z datľovej šťavy – neprisladené

Krajina pôvodu: Tunisko

Balenie: 400g

Nutričné hodnoty: Energetická hodnota: 1187kj/284kcal, Tuky: <0,15g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0g), Sacharidy: 69,3g (z toho cukry 3,9g), Vláknina, Bielkoviny: 1,4g, Soľ: 0g.

Podobný produkt

     
  • morske riasy nori vlocky natural 80g 5323
    Moské riasy Nori - vločky, Natural 80g
    Skladom

    Vločky z morských rias Nori. Sú výborným zdrojom ľahko stráviteľných bielkovín a uhľohydrátov.


    €5,80
       
    Značka: Natural Jihlava
  • pohankova kase wolfberry 500 g Wolfberry 01 5152
    Pohánková kaša, Wolfberry 500 g
    Vypredané

    Instantná pohánková kaša. Neochutená, ľahko stráviteľná, rýchlo a ľahko pripravená, vyrobená z prirodzene bezlepkových surovín.


    €3,25
    Značka: Wolfberry
  • Írsky mach Natural, 100 g Vegan 5275
    Írsky mach Natural, 100 g
    Skladom

    Írsky mach je morská zelenina. Slúži ako vegánska (rastlinná) alternatíva k živočíšnej želatíne a kolagénu.


    €7,99
       
    Značka: Natural Jihlava

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: