Popis
Charakteristika: Surový cukor z juhoamerickej cukrovej trstiny nie je rafinovaný ani chemicky bielený. Najlepší vanilín zo skutočného bourbonového vanilkového bôbu dodáva zmesi jej dokonalú chuť. Vanilka Bourbon vypestovaná na Madagaskare patrí vďaka svojej jedinečnej kvalite medzi najviac cenené vanilky vôbec. Vanilkový cukor Bourbon je bez aromatických látok alebo farbív, bez konzervačných látok, bez laktózy a bez lepku.
Použitie: Vanilkový cukor sa používa pri pečení dezertov, koláčov, čajového pečiva a vianočných cukroviniek. Pridávame ho do koktailov, pudingov či ciest. Môžeme ho použiť aj na posypanie alebo obaľovanie už hotových výrobkov. Dá sa použiť na sladenie čaju, vareného vína alebo punču. Aby nebol čaj príliš aromatický, odporúčame vanilkový cukor ešte „zriediť“ obyčajným cukrom. Je vhodný ako pre vegetariánov, tak aj pre vegánov.
Nutričné hodnoty v 100g: Energetická hodnota: 1637 kJ/386 kcal; Tuky: 0,9 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g; Sacharidy: 93 g - z toho cukry 91 g; Vláknina 2 g, Bielkoviny: 0,5 g; Soľ: 0,01 g
Zloženie: BIO trstinový cukor 93%*, BIO vanilkový prášok Bourbon 7%*.
*produkt ekologického poľnohospodárstva
Skladovanie: Skladujte na suchom a temnom mieste.
Krajina pôvodu: Brazília a Madagaskar
Obsah: 20 g
Podobné produkty
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.