› Predávané značky › Natural Jihlava
« 1 2 3 4 5 6 »
Stránka 4 z 6 - 162 položiek celkom
Dlhozrnná jazmínová ryža známa aj ako thajská voňavá ryža.
Sójová omáčka s tradičnou chuťou v bio kvalite, ktorá sa používa na dochucovanie pokrmov.
Zdravé sladidlo. Sladenku môžete použiť na osladenie jedál a nápojov.
Prirodzene bezlepková granola s orechami je obľúbená najmä na raňajky. Vyvážená zmes vám dodá energiu na celé doobedie.
Tapiokový sirup je výborné dochucovadlo do koláčov, dezertov alebo zmrzliny.
Tapioka je prirodzene bezlepkový chuťovo neutrálny škrob.
Prírodné sladidlo vyrobené z datlí.
Cícer je strukovina obľúbená pre svoj obsah vitamínov, minerálov a vlákniny.
Je treťou najrozšírenejšou strukovinou na svete.
Biela fazuľa s maslovou chuťou. Extra veľká.
Lahodný arašidový krém si vás získa svojou príjemou chuťou.
Tmavý, voňavý, pomerne hustý sirup s charakteristickou chuťou a príjemnou sladivosťou.
Datľový sirup je tradičné sladidlo na Strednom Východe.
Naturálna ryža.
Nelúpaná.
Prírodná pasta vyrobená z jemne pražených sezamových semienok.
Prírodné sladidlo.
Melasa je ľahko rozpustná a perfektne sa hodí na dochutenie rôznych kaší, mliečnych výrobkov, domáceho müsli a všetkých typov nápojov.
Múka z banánov s vysokým obsahom škrobu a malým množstvom cukru, ktorý sa zberá zelene a široko sa používa ako varená zelenina v trópoch.
Všestranné využitie.
Kuzu sa získava z koreňa rastliny Pueraria lobata – vínny ker, ktorý pôvodom pochádza z Japonska.
Používa sa do polievok, omáčok a pudingov, ktorým dodáva unikátnu hladkú konzistenciu.
Prírodný cukor získaný z kvetov palmy kokosovej.
Má jemne karamelovú chuť a svetlo hnedú až jantárovú farbu.
Miso pasta s obsahom soli nižším o 25% oproti iným Miso pastám od Natural Jihlava.
Ume ocot obsahuje veľké množstvo minerálnych látok, enzýmov a vitamínov vo dobre vstrebateľnej podobe.
Je vyrobený zo sliviek a jedlo nám viac osolí ako okyslí - nemá s tradičným octom z chemického hľadiska nič spoločné.
Instantný kávovinový nápoj s koreňom púpavy.
100% prírodné ryžové sladidlo s nižšou sladivosťou.
Vhodné do teplej aj studenej kuchyne.
Vyrobená zo zelených kávových zŕn. Obsahuje množstvo antioxidantov a kyselín.
Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo. Táto je vyrobená zo sóje v kombinácii s hnedou ryžou.
Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo. Toto stredne hnedé miso zo sóje a jačmeňa má krémovú konzistenciu a je jemne slané.
Karobový prášok je zdravá alternatíva kakaa. Má prirodzene sladkastú chuť.
Instantná čakanková káva.
Prirozdene bezlepková.
Tradičná japonská sójová omáčka na dochucovanie jedál.
Chia semienka sú výživné a plné energie.
Makadamové orechy obsahujú tuky, ktoré pomáhajú udržiavať tepny v dobrom stave.
Nastavenie