Zelený hrášok Bio semienka na nakličovanie, Eschenfelder 500 g

 

Semienka zeleného hrášku od Eschenfelder vhodné na nakličovanie. V bio kvalite.

Dostupnosť Skladom
€9,80
€8,17 bez DPH
   
Značka Eschenfelder
Kategória Nakličovanie
 

 

S obsahom bielkovín až 25% a všetkými ôsmimi esenciálnymi aminokyselinami je hrášok jednou z najbohatších bielkovinových druhov zeleniny.

Vitamíny A, B1, B2, B6 a C robia hrach rovnako cenným ako jeho minerály vápnik, fosfor, horčík, meď, mangán, zinok, železo, kremík, draslík, síra a sodík.

Semená hrachu namočte na 10 - 12 hodín. Počas nakličovania ich dvakrát denne prepláchnite vodou. Čerstvé klíčky sa môžu zbierať po 3 - 6 dňoch.

Zelený hrášok je strukovina a nemal by sa konzumovať surový. Sadenice odporúčame krátko podusiť alebo opražiť (2 minúty).

Náš tip: Opečte ich na panvici s trochou kokosového oleja a štipkou sójovej omáčky, chutia obzvlášť dobre!

Balenie: 500g semienok v bio kvalite.

Podobné produkty

     
  • eschenfelder naklicovacia sada i 1000 ml 4629
    Nakličovacia sada I 1000ml
    Skladom

    Praktický a jednoduchý pomocník na uľahčenie nakličovania semien priamo vo vašej kuchyni.

    Nakličovacia sada I obsahuje: nakličovací pohár 1000 ml a odkvapkávací stojan.


    €23
       
    Značka: Eschenfelder
  • system iii 1000 biely eschenfelder 4635
    Nakličovacia sada III 1000ml
    Skladom

    Praktický a jednoduchý pomocník na uľahčenie nakličovania semien priamo vo vašej kuchyni.

    Nakličovacia sada III obsahuje: 3 nakličovacie poháre 750 ml., odkvapkávací stojan na 3 nakličovacie poháre a odkvapkávaciu tácku.


    €69,90
       
    Značka: Eschenfelder
  • Žerucha, semienka na nakličovanie BIO 200 g 7844
    Žerucha, semienka na nakličovanie BIO 200 g
    Skladom

    Klíčky predstavujú zdroj vitamínov a minerálov po celý rok.

    Mladé rastlinky žeruchy sú chutné a jemne pikantné. Klíčky môžete jesť už 2-3 dni po začatí klíčenia.


    €5,45
       
    Značka: Wolfberry

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: