Klíčivé trio, zmes semienok na nakličovanie, BIO 120 g

 

Klíčiaca zmes šošovice, reďkovky a horčice žltej.

Dostupnosť Skladom
€3,30
€2,75 bez DPH
   
Značka Sonnentor
Kategória Príprava potravín
 

Naklíčené semienka sú vhodné na ozdobenie pečiva, na vylepšenie šalátov, polievok a iných pokrmov. Pikantné chuťové tóny šošovky, reďkovky a horčice sa vám nikdy nezunujú. Fantázii sa medze nekladú!

Zloženie: šošovica bio (Lens culinaris), reďkovka bio (Raphanus sativus var. sativus), HORČICA ŽLTÁ BIO (Sinapis albumu)

Návod na prípravu a konzumáciu:
doba namáčania: 4-6 hodín
doba klíčenia: 5-6 dní
preplachovanie vodou: 2x denne
ideálna teplota:18-20 °C
odporúčané vybavenie: nakličovacie poháre

Pred konzumáciou ešte raz prepláchnuť vodou.
Výhonky by sa mali čo najskôr skonzumovať alebo uchovávať nanajvýš dva či tri dni v chladničke.

Podobné produkty

     
  • vrecko na jedlo keepleaf 2505
    Vrecko na jedlo keep leaf - Robot
    Skladom

    Znova použiteľné, prateľné vrecko na jedlo.


    €6,90
       
    Značka: keepleaf
  • obal na sendvic fluf 3887
    Vrecko na jedlo so zipsom fluf, bielo-modrý sendvič
    Skladom

    Štýlové, opakovane použiteľné vrecko na jedlo so zipsom pre deti i dospelých. Toto vrecko na jedlo nahradí jednorazové plastové vrecká.

    Priestranné vrecko na občerstvenie je možné použiť ako vrecko či podložku. Keď sa vrecko úplne rozopne, vytvorí plochú podložku na sendvič alebo občerstvenie.

     


    €14,95
       
    Značka: fluf
  • lekue jar to go 400ml tyrkysovy Novinka 4081
    Desiatový box Lékué, Jar To Go 400 ml. tyrkysový
    Skladom

    Vodotesný desiatový box na jedlo so sebou.

    S hermeticky uzatvoreným kontajnerom Jar-To-Go môžete vziať svoje potraviny kamkoľvek a užiť si tak čerstvé jedlo aj na cestách. Vďaka vnútornému silikónovému kontajneru budú vaše ingredience oddelené a zachovaj sa tak všetky ich chute, vlastnosti a textúra.

     


    €17,75
       
    Značka: Lékué

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: