Ktorá detská termofľaša je tá najlepšia? Porovnali sme ich za vás

Na horách či v meste, s príchodom chladných dní sa potrebujeme vonku zahriať. Niekedy sa rozhýbeme, inokedy chceme telo zahriať horúcim čajom. A počas horúcich letných dní zase dobre padne dúšok príjemne chladnej vody. Pre deti býva zložité piť z dospeláckej termofľaše. Potrebujú takú, ktorú zvládnu sami otvoriť a zmestí sa do ich malej rúčky.
 
chlapec s detskou termoflasou na vodu

 

Každý rodič chce pre svoje dieťa to najlepšie a najpraktickejšie. Kvalitná detská termofľaša by mala udržať nápoj dostatočne dlho horúci alebo chladný, jednoducho sa otvárať a mať poistku proti pretečeniu. Aby ste už nemuseli hľadať a „googliť“, ktorá detská termofľaša je tá najlepšia, porovnali sme pre vás obľúbené typy nerezových fliaš na vodu.
 

termofľaša alebo termoska pre deti – kedy zvoliť ktorú?

Do školy či škôlky alebo na krúžky oceníte v každom ročnom období praktickú nerezovú termofľašu. Kým v lete udrží vodu príjemne čerstvú, v zime nápoj optimálne teplý. Detská termofľaša nie je určená na horúce nápoje. Kvalitné prevedenie z nehrdzavejúcej ocele či dvojitá stena zaručia dlhú životnosť aj pri páde termofľaše na zem – máme to otestované :)
 
116683674_330512748089945_7033769495844423639_n
 
 
Mať vlastnú termofľašu je ekologické a zdravé!
 
Jednorazové fľaše na vodu zaťažujú prírodu aj vašu peňaženku a pri opakovanom používaní voda v nich už nie je zdravá...
 
Ak deti trávia v zime dlhší čas vonku, na výletoch alebo pri športovaní, výborná voľba bude detská termoska s menším objemom. Čaj udrží horúci dlhšie ako termofľaša a vďaka prispôsobenej veľkosti ju deti ľahko schovajú do batohu. Detské termosky majú navyše premyslený systém otvárania, aby sa deti neobliali.
 
Náš overený tip: Ak chodíte často na výlety, investujte do kvalitnej termosky na jedlo. Nie je nič lepšie ako vychutnať si horúcu polievku alebo kašu bez nutnosti ohrievania.
 
Detský set - termofľaša, termoska na jedlo, desiatový box Monbento
 
 
Vyskladajte si praktický set pre deti v hravých dizajnoch.
 
Kvalitná detská termofľaša na vodu, termoska na jedlo a desiatový box sú dôležitá súčasť výbavy pre každého školáka.
 

Praktická a udržateľná termofľaša pre deti

  • Je vyrobená z kvalitných materiálov (non-toxic), odolná a ľahká
  • Má dlhú životnosť a dobrú dostupnosť náhradných dielov ako sú uzávery na pitie, slamky či vrchnáčiky
  • Disponuje kvalitným tesnením, ktoré zabráni vytečeniu aj keď ju vaše dieťa postaví v taške na hlavu :)
  • Má jednoduchý systém zatvárania a otvárania

Taška na jedlo Fluf

Praktická a veselá taška na jedlo Fluf – odneste si jedlo aj vodu aj štýlovo na každý výlet. Taška je dostupná vo veselých detských motívoch a má špeciálne vnútorné vrecko, do ktorého deti jednoducho a bezpečne uložia svoju termofľašu.

Najlepšie hodnotené detské termofľaše

Hľadáte fľašu do škôlky alebo na voľný čas? Je vaše dieťa aktívne a potrebuje naozaj odolnú termofľašu? Alebo potrebujete fľašu pre menšie dieťa, takú, s ktorou sa neobleje? Pripravili sme pre vás prehľad 3 obľúbených detských termofliaš z našej ponuky.
 

Francúzska kvalita v modernom dizajne – detské termofľaše Monbento Pop

Kvalitná termofľaša s praktickým športovým uzáverom je určená pre staršie deti, ktoré už nepotrebujú slamku. Je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a nápoje udrží teplé až 12 hodín. Ak má váš školák poobede krúžky, bude táto termofľaša skvelá voľba. Je veľmi ľahká a takmer nezničiteľná. Stavíte na jednofarebné prevedenie alebo veselý detský motív?
 
detská termofľaša na vodu Monbento
 
S touto detskou termofľašou sa už nemusíte báť mokrých vecí v batohu - poistné tlačilo na vrchnáčiku zabráni nežiadúcemu rozliatiu nápoja. Večer ju stačí opláchnuť alebo umyť v umývačke riadu.
 
Nápoje udrží teplé 12 hodín.
 
Objem: 360 ml
 
Hmotnosť: 197 g
 
Materiál: Nerezová oceľ, silikónové diely (BPA free)
 
Náhradné diely? Áno, možnosť vymeniť samostatne vrchný diel (zatváranie so športovým nástavcom).
 

Veselé detské termosky Thermos FUNtainer – do kočíka aj školskej tašky

Odolná detská termofľaša Thermos FUNtainer je vhodná pre menšie detičky aj začínajúcich školákov. Vďaka praktickým rozmerom dobre padne do každej detskej rúčky. Otváranie vodotesného uzávera také jednoduché, že ho ľahko zvládnu sami aj tie najmenší. Praktický dizajn fľaše a nástavca na pitie umožňuje jednoduché umývanie fľaše.
 
chlapec sa pripravuje do skoly na stole je detska termoflasa
 
Určite oceníte riziko náhodného obliatia - je totiž veľmi nízke  Nápoj sa pije pomocou slamky, teda nie je potrebné fľašu nakláňať. Perfektne sa zmestí do držiaka nápojov na kočíku alebo v aute, takže ju deti môžu mať k dispozícii aj počas jazdy. Dno termosky chráni odolná protišmyková obruba.
 
Nápoje udrží teplé 8 hodín, studené 12 hodín.
 
Objem: 355 ml
 
Hmotnosť: 220 g
 
Materiál: Nerezová oceľ
 

Rastúca termofľaša pre deti Pura

Univerzálna detská termofľaša bude rásť spolu s vašim dieťaťom. Jednoduchou zmenou uzávera vznikne z dojčenskej fľaše fľaša so športovým uzáverom či slamkou. Túto fľašu využijete aj na prenos prvých príkrmov – stačí ju zatvoriť pomocou špeciálneho tesniaceho disku. Umyť ju však budete musieť ručne, výrobca neodporúča oplach v umývačke riadu.
 
Detská termofľaša Pura je dostupná v takmer všetkých základných farbách. Farebný silikónový poťah zároveň uľahčuje uchopenie fľaše a znižuje riziko vyšmyknutia z malých detských rúk.
 
detska rastuca termoflasa Pura
 
Potrebujete vedieť, koľko vaše dieťa vypilo? Na vnútornej strane nájdete objemovú mierku, s ktorou to ľahko zistíte.
 
 
Nápoje udrží teplé 6 hodín, studené 8 hodín.
 
Objem: 260 ml (dostupná aj v iných objemoch)
 
Hmotnosť: 244 g
 
Materiál: Nerezová oceľ, medicínsky silikón
 
Náhradné diely? Áno. Táto termofľaša je rastúca. Podľa aktuálnej potreby stačí vždy vymeniť uzáver, ktorý je možné dokúpiť samostatne. Obľúbené uzávery: náustok, slamka, športový uzáver,... Vymeniť môžete aj silikónový poťah.
 

Bonusový tip – dizajnové termofľaše Qwetch ocenia najmä staršie deti

Nádherné dizajnové termofľaše Qwetch oslovia každého tínedžera! Vďaka dvom vrstvám nehrdzavejúcej ocele udržia nápoje teplé aj studené veľmi dlhý čas. Sú ľahké, dobre sa z nich pije a prežijú takmer všetko :) Silikónové tesnenie zaručí, že nápoj ostane vo fľaši nielen počas behu na posledný autobus do školy, ale aj pri obľúbenom „športe“ našich školákov – hádzaní taškou pod lavicu.
 
nerezova termoflasa na vodu Qwetch
 
Nápoje udrží teplé 12 hodín, studené 24 hodín.
 
Objem: 500 ml (dostupné varianty: 260 ml, 750 ml)
 
Hmotnosť: 300 g
 
Materiál: Nerezová oceľ
 
Chutná čerstvá voda počas celého dňa je dôležitá pre zdravý vývoj našich detí. Vyberte svojim deťom kvalitnú fľašu na vodu, ktorá je bezpečná pre zdravie, jednoduchá na používanie a dizajnová pre radosť. Vyberte si z našej ponuky alebo nás kontaktujte cez chat v pravom dolnom rohu – poradíme vám, ktorá detská termofľaša splní vaše očakávania.