Vegan Zväčšiť
 

Olivové mydlo s citrónovým extraktom

 

Pracie mydlo z olivového oleja s výťažkom z citrónu vhodné na odstránenie škvŕn aj na celkové ručné pranie. Neobsahuje palmový olej ani živočíšne zložky, je alternatívou obľúbeného žlčového mydla vhodné aj pre vegánov.

Hmotnosť: 200 g.

Dostupnosť Skladom
€4,99
€4,16 bez DPH
   
Značka Tierra Verde
Kategória Ekologická drogéria
 

Mydlo vyrobené zo 100% olivového oleja s prídavkom citrónového extraktu. Citrónový extrakt má bieliaci účinok a pomáha odstraňovať škvrny.

  • Olivové mydlo si poradí s bežnými organickými škvrnami (mastnota z jedla, mastnota z pokožky na golieroch a manžetách košieľ, šťavy z ovocia a zeleniny, krv, tráva, červené víno, hlina, atrament a pod.). Vhodné na ošetrenie znečistenej bielizne pred praním.
  • Je vhodné aj na ručné pranie jemnej bielizne a vlny, na detskú bielizeň a všeobecne pre všetkých s citlivou pokožkou.
  • Je vhodné použiť ho na biele a stálofarebné textílie z prírodných vlákien i zmesových tkanín.
  • Alternatíva žlčového mydla vhodná pre vegánov (aj keď nie je tak účinné ako žlčové mydlo).

Ako sa používa:

Navlhčíme textil v mieste škvrny, nanesieme mydlo a jemne prepereieme. Prepranie je potrebné vykonávať s ohľadom na daný materiál, tzn. hodvábnu kravatu nemožno drhnúť rovnako intenzívne ako tepláky :-) Necháme cca 15 minút účinkovať, potom miesto dôkladne opláchneme alebo vyperieme celý odev. Ak škvrna nezmizne celá, proces opakujeme.

Na čo si dať pozor:

Škvrny bielkovinového pôvodu (krv, mliečne produkty):

Pokiaľ je škvrna bielkovinového pôvodu, je nutné ju pred praním ošetriť v studenej vode - bielkoviny sa v teplej vode zrazia a nie je možné ich potom odstrániť.

Zistenie stálofarebnosti bielizne:

Pri ošetrení farebného textilu olivovým mydlom je dobré pred použitím vyskúšať jeho stálofarebnosť aplikáciou na mieste, ktoré nie je vidieť.

Zloženie: > 30 % mydlo z olivového oleja, < 5 % citrónový extrakt, chlorid sodný

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: