• 1 z 2
 

Červená kapusta na nakličovanie, Bio Eschenfelder 90 g

 

Tieto krásne do červena sfarbené klíčky s jemnou kyslou chuťou si zamilujete!

Klíčky červenej kapusty sú bohaté na vitamíny B1, B2, C, a na flavonoidy. Okrem toho majú vysoký podiel minerálov.

Dostupnosť Skladom
€8,20
€6,83 bez DPH
   
Značka Eschenfelder
Kategória Nakličovanie
 

Klíčky červenej kapusty vyzerajú krásne a majú typickú „kapustovú“ jemne kyslú chuť. Výborne sa hodia na ozdobu mnohých jedál a dajú sa veľmi dobre kombinovať aj so sladkým ovocím.

Sú bohaté na vitamíny C, B1 a B2, ale aj sekundárne rastlinné látky, flavonoidy. Tie sa nachádzajú najmä v červenej zelenine.

Navyše obsahujú aj veľké množstvo vlákniny a dôležitých minerálnych látok ako sú draslík a vápnik, ako aj horčičné oleje. Pomáhajú zlepšovať imunitný systém. Majú antikarcinogénny, tráviaci a močopudný účinok.

Klíčky odporúčame nakličovať v nakličovacom pohári, zbierať ich môžete na 6-9 deň.

Balenie: 90 g

Podobný produkt

     
  • system iii 1000 biely eschenfelder 4635
    Nakličovacia sada III 1000ml
    Skladom

    Praktický a jednoduchý pomocník na uľahčenie nakličovania semien priamo vo vašej kuchyni.

    Nakličovacia sada III obsahuje: 3 nakličovacie poháre 750 ml., odkvapkávací stojan na 3 nakličovacie poháre a odkvapkávaciu tácku.


    €69,90
       
    Značka: Eschenfelder
  • eschenfelder naklicovacia sada i 1000 ml 4629
    Nakličovacia sada I 1000ml
    Skladom

    Praktický a jednoduchý pomocník na uľahčenie nakličovania semien priamo vo vašej kuchyni.

    Nakličovacia sada I obsahuje: nakličovací pohár 1000 ml a odkvapkávací stojan.


    €23
       
    Značka: Eschenfelder
  • reďkovka rambo semienka na naklicovanie eschenfelder 5530
    Reďkovka Rambo na nakličovanie, Bio Eschenfelder 100 g
    Skladom

    Žiarivo červenofialové klíčky reďkovky Rambo budú zdravou ozdobou vašich jedál. Majú príjemnú korenistú chuť.


    €5,40
       
    Značka: Eschenfelder

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: