Zelený jačmeň v tabletách

 

Jačmeň Green Ways v tabletách je enzymatický elixír plný života.

Dostupnosť Skladom do 10 pracovných dní
€48
€40 bez DPH
Značka GREENWAYS
Kategória Príprava potravín
Položka bola vypredaná...
 

Jačmeň Green Ways v praktických tabletách obsahuje rovnaké dôležité živiny ako jeho rokmi preverená a obľúbená prášková forma. Základ oboch produktov tvorí šťava z listov mladého jačmeňa. Túto šťavu následne spracovávame do prášku alebo tabliet. Tabletová forma neobsahuje žiadne spojivá, plnivá ani aditíva. Takisto ako v prípade prášku ide o úplný prírodný produkt. Jačmeň v tabletách teda prichádza v úplnej BIO certifikácii.

Jačmeň Green Ways v tabletách je tvorený len jedinou zložkou, a to sušenou šťavou z listov mladého jačmeňa. Rozdiel medzi jačmeňom v prášku a v tabletách je teda iba vo výslednej forme. Pri spracovaní tabletového jačmeňa sa podarilo zachovať nízku teplotu spracovania, a tým je jačmeň stále živý a plný dôležitých biologicky aktívnych látok. Praktická tabletová forma je obzvlášť vhodná na kontrolované postupné zvyšovanie dennej dávky až na odporučenú u citlivejších užívateľov. Oceníte ju aj vo chvíli, keď z akéhokoľvek dôvodu nie je čas na prípravu klasického nápoja alebo ak nechcete či nemôžete nápoj z jačmeňa vypiť. Jačmeň v tabletách je produktom ekologického hospodárenia a prichádza v úplnej BIO certifikácii. 

Návod na použitie:

Odporučené denné množstvo Jačmeňa Green Ways v tabletách je pre priemerného dospelého zdravého človeka 15 - 30 tabliet (5 - 10 g). Pri záťaži je možné množstvo jačmeňa zvýšiť. Predávkovanie tabletami v podstate nehrozí (podobne ako napríklad pri zelenine). Tablety môžete jesť nalačno aj počas jedla, môžete ich cmúľať, hltať celé, prípadne rozhrýzť a zhltnúť. Vždy však tabletky dôkladne zapite a pitný režim zvýšte i počas dňa. Produkt uchovávajte pri izbovej teplote a chráňte pred priamym svetlom (resp. uchovávajte mimo priameho svetla).

Podobné produkty

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: