Banánová múka Plantain, Natural 300 g

 

Múka z banánov s vysokým obsahom škrobu a malým množstvom cukru, ktorý sa zberá zelene a široko sa používa ako varená zelenina v trópoch.

Všestranné využitie.

Dostupnosť Vypredané
€3,50
€2,92 bez DPH
Značka Natural Jihlava
Kategória Pečenie
Položka bola vypredaná...
 

Múka z banánov s vysokým obsahom škrobu a malým množstvom cukru, ktorý sa zberá zelene a široko sa používa ako varená zelenina v trópoch.


Banánová múka - ovocná vyrába sa z usušených a pomletých sladkých banánov.

Hodí sa nielen na sladké pečenie (vynikajúce v mrkvovej torte, tekvicovom koláči), ale výbornú službu urobí aj v chlebe. Jej využitie je všestranné. V Latinskej Amerike sa používa aj na prípravu kaší pre deti.

Zloženie: banány 100 %

Krajina pôvodu: Kolumbia

Balenie: 300 g

Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 1459kJ/344kcal, Tuky 0,7g, (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3g), Sacharidy 77,4g, (z toho cukry 2,8g), Vláknina 7,8g, Bielkoviny 3,2g, Soľ 0g

Podobné produkty

     
  • Cícerová múka, Natural 500 g 6963
    Cícerová múka, Natural 500 g
    Skladom

    Cícerová múka obsahuje vysoké množstvo vlákniny. 

    Dá sa použiť na pečenie, varenie polievok, prípravu lievancov, špecialít ako je guláš, omáčky alebo ako prísada do mletého mäsa či šalátov.


    €2,50
       
    Značka: Natural Jihlava
  • lekue kosicky na muffiny 7 cm 01 4602
    Silikónové košíčky na muffiny, Lékué 6 ks
    Skladom

    Silikónová forma na pečenie muffinov – košíčky Lékué.

    V balení 6 kusov.


    €9,50
       
    Značka: Lékué
  • Mandľová múka jemne mletá, Natural 500 g Vegan 6957
    Mandľová múka jemne mletá, Natural 500 g
    Skladom

    Mandľovú múku používame hlavne pri pečení, do tort a cukroviniek, do krémov, dezertov.

    Môžete z nej vyrábať aj mandľové mlieko a domáci marcipán, makróny. Múka je vhodná na sladké pečenie a cukrársku výrobu, rovnako tak s ňou možno nahradiť čiastočne bežnú múku.


    €7,16
       
    Značka: Natural Jihlava

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: