› Predávané značky › Natural Jihlava
1 2 3 »
Stránka 1 z 3 - 63 položiek celkom
Červená ryža nelúpaná.
Kukuričný škrob využijete na zahustenie omáčok, alebo polievok.
Zelená šošovica je bohatá na kyselinu listovú a železo.
Pomáha predchádzať chudokrvnosti.
Celozrnný kuskus.
Malé fazuľky vhodné do varenia aj ako samostatná príloha.
Osmažené na cibuľke sú skvelá príloha k pokrmom, na prípravu rizota, na obohatenie šalátov, do fašírok, na zapekanie, do polievok a pod.
Pšeničný bulgur s jemnou orieškovou chuťou.
Červená šošovica je obľúbená pre svoj vysoký obsah bielkovín a rýchlu prípravu.
Bez namáčania ju jednoducho uvaríte už za 15 minút.
Hľadáte zdravú a všestrannú prílohu, ktorá je vhodná aj pre ľudí s celiakiou alebo citlivosťou na lepek? Potom je bulgur ryžový bez lepku od Natural pre vás ideálnou voľbou!
Ovsené klíčky sú ľahko stráviteľné, obľúbené pre svoj vysoký obsah ľahko rozpustnej vlákniny.
Bez lepku.
Quinoa je skvelá ako príloha, do polievok, na kašu, nákyp alebo do rizota či nátierok.
Čierny sezam prospieva pleti a pomôže pri strese, upokojuje a pôsobí proti úzkosti, reguluje krvný tlak.
Pravidelným pojedaním čierneho sezamu si vylepšíte mnohé zdravotné problémy.
Denná odporúčaná dávka sezamových semienok je 1 lyžička.
Rastlinné zahusťovadlo.
Rozpustná vláknina zo semien guarových bôbov.
Hrachová náhrad mäsa s vysokým obsahom rastlinných bielkovín.
Vhodná pre vegánov.
Sezam môžete opražiť na panvici a posypať s ním šaláty, uvarené hlavné jedlo, polievky, pečivo, ozdobiť nátierky, dezerty, guličky, krémy, použiť do cestíčok na rezne alebo tempeh, môžete ho tiež variť s obilninami, použiť do pečiva, buchiet, a fašírok.
Čierna šošovica má jemné zrniečka pripomínajúce kaviár.
Jej chuť je jemne oriešková.
Výborné sa hodí do šalátov, polievok, ako príloha k rybe alebo hydine, do nátierok.
Para orechy pôsobia proti starnutiu a sú prevenciou proti vzniku vrások (eliminujú voľné radikály) pomáhajú proti akné (zinok) - para olej. stimulujú hladinu glutatiónu - enzymatický antioxidant, ktorý eliminuje voľné radikály vo všetkých častiach tela, ktoré spôsobujú rakovinu.
Bezlepkové ryžové cestoviny sú chutnou alternatívou k bežným cestovinám.
Sú ľahko stráviteľné. Ich príprava je jednoduchá, uvaríte ich vo vode ako bežné cestoviny.
Ryžové cestoviny môžete podávať teplé aj studené, zapiecť, ako prílohu, do šalátov, aj na sladko.
Tapioka má široké využitie, je možné ju pridať do bezlepkovej múky a zlepšiť konzistenciu hotových jedál.
Pohánková krupica je prirodzene bezlepková.
Neaktívné pivovarské kvasnice sú super potravina, ktorá sa používa ako dochucovadlo. Majú sladkastú chuť a voňajú po orieškoch.
Unikátne sladidlo z cukrovej trstiny- panela.
Obsahuje vápnik, železo, horčík a iné minerálny látky.
Ume ocot obsahuje veľké množstvo minerálnych látok, enzýmov a vitamínov vo dobre vstrebateľnej podobe.
Je vyrobený zo sliviek a jedlo nám viac osolí ako okyslí - nemá s tradičným octom z chemického hľadiska nič spoločné.
Prírodná pasta vyrobená z jemne pražených sezamových semienok.
KEŠU orechy sú bahatým zdrojom bielkovín a zdravých tukov, minerálov ako napríklad horčík, meď a fosfor.
Môžu sa konzumovať surové, pražené alebo ako prísada do rôznych jedál.
V Ázii ju nazývajú aj Black salt - čierna soľ. Má vyšší podiel minerálnych látok ako klasická jedálenská soľ a obsahuje mnoho zdraviu prospešných minerálov.
Tradičná japonská sójová omáčka na dochucovanie jedál.
Nastavenie