Vegan Zväčšiť
 

Proteínové hrachové rezančeky, Natural 100 g

 

Hrachová náhrad mäsa s vysokým obsahom rastlinných bielkovín.

Vhodná pre vegánov.

Dostupnosť Skladom
€1,80
€1,46 bez DPH
   
Značka Natural Jihlava
Kategória Príprava potravín
 

Hrachový proteínový izolát je prírodný rastlinný proteín, ktorý ponúka výborné nutričné hodnoty a skvelý profil aminokyselín. Je skvelou voľbou náhrady mäsa.

Vhodný pre vegánov, ktorí chcú zvýšiť príjem bielkovín v diéte.

Príprava: rezančeky povarte v osolenej vode alebo zeleninovom bujóne do zmäknutia cca 5 minút. Z granulátu odstráňte prebytočnú vodu a ďalej ho použite ako náhradu hrubších kúskov mletého mäsa do pokrmov.

Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 1523kJ/360kcal, Tuky 3,6g, (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7g), Sacharidy 16,7g, (z toho cukry 0,9g), Vláknina, Bielkoviny 62,3g, Soľ 0,8g

Zloženie: hrachový proteín izolát 69,5%, hrachová múka žltá, soľ jedlá bez jódu.

Extrudovaný výrobok.

Balenie: 100g

Krajina pôvodu: Česko

Podobné produkty

     
  • SS PND PNK 08 01 Small 5647
    Vrecko na jedlo fluf, ružová panda
    Skladom

    Štýlové, opakovane použiteľné vrecko na jedlo pre deti i dospelých. Toto vrecko na jedlo nahradí jednorazové plastové vrecká.

     


    €11,17
       
    Značka: fluf
  • taska na jedlo zralok Akcia 3882
    Taška na jedlo fluf, žralok
    Skladom

    Štýlová ekologická taštička na vaše obedy do práce, do školy alebo do prírody.

    100% bavlnená, opakovane použiteľná taška s vodeodolnou polyesterovou vložkou a uzatváraním na zips.

    €38,44 (–26 %)
    €28,19
       
    Značka: fluf
  • monbento chladiaca vlozka termo 5823
    Chladiaca vložka do boxu MonBento, I-cy blue Polar
    Vypredané

    Chladiaca vložka pre obedáre monbento Original. Je možné vložku použiť aj samostatne.


    €14,15
    Značka: monbento

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
Bezpečnostná kontrola

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: