• 1 z 6
 

Silikónová podložka na pečenie 40 x 30 cm

 

Nelepivá podložka zo silikónu a sklenených vlákien na hnetenie cesta a pečenie.

Dostupnosť Skladom
€20
€16,67 bez DPH
   
Značka Lékué
Kategória Pečenie
 

Podložka na prípravu a pečenie koláčov zo silikónu a skleneného vlákna. Použitie takejto kombinácie materiálov znamená, že cesto sa naň neprilepí a podložka sa ľahko čistí.

Silikón použitý pri výrobe podložky odoláva teplotám až do 260° C, čiže je to dokonalá podložka vhodná na pečenie aj pri vyšších teplotách.

Môžete ju rozvinúť, umiestniť na akýkoľvek povrch a miesiť na nej cesto alebo pripravovať iné recepty a to bez nutnosti pridávať múku.

Môžete ju umiestniť priamo do rúry alebo akéhokoľvek iného pekáča či plechu na pečenie.

Veľkosť: 40 x 30 cm 

Materiál: platinový silikón a sklenené vlákno.

Podobné produkty

     
  • Dvojzrnková múka celozrnná polohrubá Bio, praZrnko 01 7467
    Dvojzrnková múka celozrnná polohrubá Bio, praZrnko 1 kg
    Vypredané

    Celozrnná polohrubá múka jedinečnej chuti a vône z ekologicky pestovanej pšenice dvojzrnky (Triticum dicoccum, Pšenica dvojzrnná) v regióne myjavských kopaníc.

    Múka z dvojzrnky je vhodná ako náhrada bežnej polohrubej múky pre ľudí zameraných na zdravú stravu a pre ľudí s potravinovou intoleranciou. Je vyrobená mletím zrna na kamennom mlyne bez následného vysievania, preto obsahuje všetky zložky pôvodných zŕn.

    V bio kvalite.


    €3,20
    Značka: praZrnko
  • Pohánková múka bez lepku, Natural 400 g 8355
    Pohánková múka bez lepku, Natural 400 g
    Skladom

    Pohánková múka.

    Bezlepková. Vhodná na prípravu sladkých aj slaných pokrmov


    €1,90
       
    Značka: Natural Jihlava
  • Silikónová forma na 15 kusov donutov Silikomart 01 4485
    Silikónová forma na 15 mini donutov, Silikomart
    Vypredané

    Kvalitná silikónová forma na 15 kusov malých donutov Silikomart.


    €15,80
    Značka: Silikomart

Silikónová forma na bagety


Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: