Arašidová pasta, Wolfberry 420 g

 

Arašidy si získali celý rad priaznivcov pre svoj vysoký obsah vlákniny, bielkovín a zdravých tukov. Obsahujú všetky základné živiny v nadpriemernom množstve. Potláčajú chuť na sladké a podporujú rast svalovej hmoty. Arašidová pasta (arašidové maslo) je béžový krém hustej konzistencie.

Dostupnosť Skladom
€3,90
   
Značka Wolfberry
Kategória Príprava potravín
 

Ako používať arašidovú pastu:

Arašidová pasta alebo aj maslo má výbornú arašidovú chuť. Skvele sa hodí na prípravu nátierok na pečivo alebo do palaciniek. Dá sa použiť ako prísada pri príprave ázijských jedál na zjemnenie ich chuti. Je vhodná do pikantných omáčok, na prípravu dezertov alebo aj k čerstvému ​​ovociu. Pastu môžeme použiť do bieleho jogurtu, kaší, ovocných šalátov, müsli, ako základ pre zálievku do šalátu, na zahustenie polievok a omáčok. Pri dlhšom skladovaní sa môže olej z arašidových orechov oddeliť a vytvoriť hore tekutú vrstvu. Preto je potrebné pastu pred použitím premiešať!

Charakteristika:

Burské či arašidové oriešky sú z botanického hľadiska vlastne strukovinou. Ide o plody (struky) rastliny s názvom podzemnica olejná. Jemný arašidový krém, ktorému sa tiež niekedy hovorí arašidové maslo, vzniká rozomletím čerstvo upražených arašidov. Je bez pridaných sladidiel alebo tuku. Oriešky sú veľmi bohaté na živiny. Obsahujú vitamín B1, B3, B5, B6 a B9, antioxidanty a napríklad aj koenzým Q10.

UPOZORNENIE ALERGIKOM: Arašidy sa radia k suchým škrupinovým plodom a samy o sebe sú alergénom č. 5.

Nutričné ​​hodnoty na 100g:

Energia: 2638 kJ/6637 kcal; Tuky: 52 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 7 g; Sacharidy: 9,6 g - z toho cukry 4,4 g; Vláknina 4,9 g, Bielkoviny: 29 g; Soľ: 0,06 g

Zloženie: Arašidová pasta 100%.

Bez lepku, bez palmového oleja, vegán.

Alergény: Arašidy

Skladujte aj po otvorení na suchom a temnom mieste pri bežnej izbovej teplote do 20 °C.

Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Po otvorení sa nekazí, do pasty sa však nesmie dostať voda alebo nákaza zvonku.

Podobný produkt

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: