Horčica žltá, semienka na nakličovanie BIO 120 g

 

Klíčky horčice sú známe svojimi podpornými účinkami vnútornej očisty.

Dostupnosť Skladom
€3,20
€2,67 bez DPH
   
Značka Sonnentor
Kategória Príprava potravín
 

Klíčky horčice sú známe svojimi podpornými účinkami vnútornej očisty. Ideálne pre jarnú očistnú kúru, pričom by sa nemala konzumovať vo veľkom množstve. Žltá horčica sa dá skvelo kombinovať s inými druhmi klíčkov. Najlepšie sa hodí k pečeným zemiakom.

Doporučujeme semienka namočiť na 6 hod. do vody, opláchnuť a dať do čistej nakličovacej nádoby. Nakličovať 3-7 dní v tme a potom jeden deň na svetle. Klíčky nevystavujte vysokým teplotám, prílišnému slnku ani vlhku.

Tip: výhonky by sa mali možno čo najskôr skonzumovať alebo prechovávať nanajvýš 2-3 dni v chladničke - inak zhorknú.

Zloženie: Horčica žltá bio

Všetky suroviny pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva.

Krajina pôvodu: Rakúsko

Podobné produkty

     
  • element bi color green face Novinka 9082
    Termoobedár element monbento, zelený, 550ml
    Skladom

    Termoobedár MB Element je navrhnutý špeciálne pre tých, ktorí sú stále v pohybe a na cestách. S  týmto termoobedárom zostane vaše jedlo horúce alebo studené až po dobu 5 hodín. Termoobedár je 100% vzduchotesný.


    €44,90
       
    Značka: monbento
  • tyrkys lekue desiata 600 4078
    Desiatový box Lékué, Jar To Go 600 ml. tyrkysový
    Skladom

    Vodotesný desiatový box na jedlo so sebou.

    S hermeticky uzatvoreným kontajnerom Jar-To-Go môžete vziať svoje potraviny kamkoľvek a užiť si tak čerstvé jedlo aj na cestách. Vďaka vnútornému silikónovému kontajneru budú vaše ingredience oddelené a zachovaj sa tak všetky ich chute, vlastnosti a textúra.

     


    €21,30
       
    Značka: Lékué
  • termoska na jedlo nerez thermos modra 2727
    Detská termoska na jedlo Thermos 290ml, modrá
    Skladom

    Nerezová vákuovo izolovaná termoska na jedlo s objemom 290 ml v modrom prevedení.


    €27
       
    Značka: Thermos

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: