› Predávané značky › Sonnentor
1 2 3 ... 7 »
Stránka 1 z 7 - 192 položiek celkom
Dekoratívne hlinené slniečko rozvonia esenciálny olej u vás doma.
Aromatické, zohrievajúce korenie s vôňou Ázie.
V bio kvalite.
Bazalka je v kuchyni veľmi obľúbená bylinka.
Majorán je veľmi obľúbené korenie našej kuchyne.
Dodajte stredomorským jedlám ich charakteristickú chuť.
12-bylinná morská soľ. Pestrá, no zároveň jemná zmes bylín v kombinácii s morskou soľou.
V prírodnom liečiteľstve je aníz známy pozitívnym pôsobením na trávenie, uvoľňovanie kŕčov, upokojuje zápaly a prináša spánok.
Veľmi využívaná a obľúbená korenina našej kuchyne.
Senovka modrá - to je neobyčajné korenie!
Má jemnejšiu chuť ako jej príbuzná Senovka grécka.
Cejlónska mletá škorica má lahodnú jemnú vôňu a chuť.
Celé bobkové listy v bio kvalite. Na ochutenie polievok, omáčok, na prípravu pečeného mäsa, ...
Citrónová tráva, bylinka pre gurmánov, sa často používa do thajských a orientálnych jedál.
Známe korenie, ktorého liečivé účinky sú známe už po stáročia. Vhodný na ochutenie chleba, pečiva, k hubám alebo na prípravu čaju.
Univerzálna bylinka, ktorá pôsobí silne proti kŕčom. Vhodná do teplej aj studenej kuchyne.
Rozmarín ochutí jedlá a povzbudzuje organizmus.
Senovka grécka (fenugreek) je mierne horké korenie, často používané v ayurvédskej kuchyni.
Jedno z najrozšírenejších korení našej kuchyne.
Granulovaný cesnak je praktický pomocník, ak práve nemáte poruke čerstvý cesnak.
Kurkuma sa používa ako liek, korenie a aj farbivo.
Žltá horčica sa používa na nakladanie zeleniny alebo priamo výrobu horčice.
Zelené listy koriandra majú výraznú sladko-bylinnú chuť.
Sú obľúbené najmä v ázijskej kuchyni. Výborne sa hodia do thajského curry.
Koriander je výborné korenie na ochutenie domáceho chleba, pečiva...
Ligurček je známy tiež ako "maggi korenie".
Petržlenová vňať by nemala chýbať v žiadnej kuchyni.
Chlebové korenie Sonnentor, mleté na hrubo.
Špeciálne liečivé korenie v bio kvalite.
Dodáva telu energiu a harmonizuje vnútro osobnosti.
Zmes korenia s bazalkou a oreganom pre taliansku kuchyňu.
Vneste do kuchyne arómu Provence.
Estragón je známy aj ako palina dračia.
Zvyšuje chuť do jedla, zlepšuje trávenie a tvrobu žlče.
Orientálna zmes korenia na dezerty alebo do nápojov.
Nastavenie