Senovka grécka, semienka na nakličovanie BIO 120 g

 

Klíčky senovky majú jemnú vôňu curry, preto sú vhodné i do exotickej kuchyne.

Dostupnosť Skladom
€3
€2,50 bez DPH
   
Značka Sonnentor
Kategória Príprava potravín
 

Pískavica - poklad faraónov. Už Egypťania ju využívali ako korenie. Čerstvý chrumkavý pôžitok! Výborné semienka s korenenou chuťou. Už po niekoľkých dňoch si môžete vychutnávať výhonky plné sily.

Doba namáčania je cca 6-15 hodín, doba klíčenia 5-6 dní, pričom semienka by mali byť vystavené svetlu až posledný deň. Pri pískavici sa vytvára charakteristická vôňa pripomínajúca curry už pri nakličovaní.

Používa sa do chutney, v Egypte do omáčok a v Indii ako náhražka kávy. Klíčky pískavice sa výborne hodia k cestovinovým pokrmom. Pred konzumáciou ešte raz opatrne opláchnuť teplou vodou.

Tip: výhonky by sa mali čo najskôr skonzumovať alebo uschovávať najviac dva, tri dni v chladničke - inak zhorknú.

Zloženie: senovka modrá (pískavica) BIO

Krajina pôvodu: Rakúsko

Podobné produkty

     
  • taska na jedlo duha 3880
    Taška na jedlo fluf, ovocná dúha
    Vypredané

    Štýlová ekologická taštička na vaše obedy do práce, do školy alebo do prírody.

    100% bavlnená, opakovane použiteľná taška s vodeodolnou polyesterovou vložkou a uzatváraním na zips.


    €37,50
    Značka: fluf
  • Pura termo flasa so slamkou 260 ml Rose 6516
    Termo fľaša Pura so slamkou 260ml - rose
    Skladom

    Pura® TERMO fľaša so slamkou, 260ml

     


    €26,40
       
    Značka: Pura
  • lekue jar to go 400ml lososovy 4080
    Desiatový box Lékué, Jar To Go 400 ml. lososový
    Skladom

    Vodotesný desiatový box na jedlo so sebou.

    S hermeticky uzatvoreným kontajnerom Jar-To-Go môžete vziať svoje potraviny kamkoľvek a užiť si tak čerstvé jedlo aj na cestách. Vďaka vnútornému silikónovému kontajneru budú vaše ingredience oddelené a zachovaj sa tak všetky ich chute, vlastnosti a textúra.

     


    €17,75
       
    Značka: Lékué

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: