Senovka grécka, semienka na nakličovanie BIO 120 g

 

Klíčky senovky majú jemnú vôňu curry, preto sú vhodné i do exotickej kuchyne.

Dostupnosť Skladom
€2,65
   
Značka Sonnentor
Kategória Príprava potravín
 

Pískavica - poklad faraónov. Už Egypťania ju využívali ako korenie. Čerstvý chrumkavý pôžitok! Výborné semienka s korenenou chuťou. Už po niekoľkých dňoch si môžete vychutnávať výhonky plné sily.

Doba namáčania je cca 6-15 hodín, doba klíčenia 5-6 dní, pričom semienka by mali byť vystavené svetlu až posledný deň. Pri pískavici sa vytvára charakteristická vôňa pripomínajúca curry už pri nakličovaní.

Používa sa do chutney, v Egypte do omáčok a v Indii ako náhražka kávy. Klíčky pískavice sa výborne hodia k cestovinovým pokrmom. Pred konzumáciou ešte raz opatrne opláchnuť teplou vodou.

Tip: výhonky by sa mali čo najskôr skonzumovať alebo uschovávať najviac dva, tri dni v chladničke - inak zhorknú.

Zloženie: senovka modrá (pískavica) BIO

Krajina pôvodu: Rakúsko

Podobný produkt

     
  • obal na jedlo keep leaf geo 2621
    Obal na jedlo Keep Leaf- Geo
    Skladom

    Znova použiteľný, prateľný obal na jedlo so suchým zipsom.


    €8,90
       
    Značka: keepleaf
  • Citrus Jar To Go 451 2879
    Desiatový box Lékué, Jar To Go 600 ml. zelený
    Skladom

    Vodotesný desiatový box na jedlo so sebou.

    S hermeticky uzatvoreným kontajnerom Jar-To-Go môžete vziať svoje potraviny kamkoľvek a užiť si tak čerstvé jedlo aj na cestách. Vďaka vnútornému silikónovému kontajneru budú vaše ingredience oddelené a zachovaj sa tak všetky ich chute, vlastnosti a textúra.

     


    €18,50
       
    Značka: Lékué
  • nerezove pohare eko 2570
    Sada 4 nerezových pohárov, A slice of green
    Skladom

    Sada 4 nerezových pohárov značky A SLICE OF GREEN


    €19,80
       
    Značka: A SLICE OF GREEN

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole:
 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií tu.