Senovka grécka, semienka na nakličovanie BIO 120 g

 

Klíčky senovky majú jemnú vôňu curry, preto sú vhodné i do exotickej kuchyne.

Dostupnosť Skladom
€3
€2,50 bez DPH
   
Značka Sonnentor
Kategória Príprava potravín
 

Pískavica - poklad faraónov. Už Egypťania ju využívali ako korenie. Čerstvý chrumkavý pôžitok! Výborné semienka s korenenou chuťou. Už po niekoľkých dňoch si môžete vychutnávať výhonky plné sily.

Doba namáčania je cca 6-15 hodín, doba klíčenia 5-6 dní, pričom semienka by mali byť vystavené svetlu až posledný deň. Pri pískavici sa vytvára charakteristická vôňa pripomínajúca curry už pri nakličovaní.

Používa sa do chutney, v Egypte do omáčok a v Indii ako náhražka kávy. Klíčky pískavice sa výborne hodia k cestovinovým pokrmom. Pred konzumáciou ešte raz opatrne opláchnuť teplou vodou.

Tip: výhonky by sa mali čo najskôr skonzumovať alebo uschovávať najviac dva, tri dni v chladničke - inak zhorknú.

Zloženie: senovka modrá (pískavica) BIO

Krajina pôvodu: Rakúsko

Podobné produkty

     
  • lanove vrecusko na chlieb ekonetka 1830
    Ľanové vrecko na chlieb - žltá krojovka
    Skladom

    Ľanové vrecko na uskladnenie chlebíka.

    Zloženie: 100% ľan s čipkou

    Rozmer: 30x40cm

     


    €14,90
       
    Značka: LOCALHAND
  • Vrecko na jedlo srdiečka, so zipsom fluf 8031
    Vrecko na jedlo srdiečka, so zipsom fluf
    Skladom

    Štýlové, opakovane použiteľné vrecko na jedlo so zipsom pre deti i dospelých. Toto vrecko na jedlo nahradí jednorazové plastové vrecká.

    Priestranné vrecko na občerstvenie je možné použiť ako vrecko či podložku. Keď sa vrecko úplne rozopne, vytvorí plochú podložku na sendvič alebo občerstvenie.

    Dizajn: Tiny hearts / srdiečka

     


    €12,95
       
    Značka: fluf
  • vrecko na desiatu eko ceresne 3884
    Vrecko na jedlo fluf, čerešne
    Vypredané

    Štýlové, opakovane použiteľné vrecko na jedlo pre deti i dospelých. Toto vrecko na jedlo nahradí jednorazové plastové vrecká.

     


    €10,90
    Značka: fluf

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: