• 1 z 4
 

Ľanové vrecko na chlieb - zelená krojovka

 

Ľanové vrecko na uskladnenie chlebíka.

Zloženie: 100% ľan s čipkou

Rozmer 30x40cm

 

Dostupnosť Vypredané
€14,90
€12,42 bez DPH
Značka LOCALHAND
Kategória Nádoby a obaly na potraviny
Položka bola vypredaná...
 

 Aby Vám chlieb vydržal čo najdlhšie čerstvý stačí dodržať tri základné zásady:

1. Kúpte si dobrý a kvalitný chlieb, alebo si upečte vlastný

2. Dajte ho do vrecka na chlieb a čo najviac ho do neho zabalte

3. Vrecko s chlebom dajte do chlebníka, alebo skrinky kuchynskej linky, nenechávajte ho vonku na prievane.

Kvalitný chlieb Vám pri takomto skladovaní vydrží čerstvý a chutný niekoľko dní.

Vrecko je vyrobené z 300g ľanu, ktorý efektívne pracuje s vlhkosťou, ktorú chlieb postupne stráca. Pri skladovaní chlebíka v ľanovom vrecku kôrka postupne tvrdne, ale striedka zostáva vláčna. Pri skladovaní chlebíka v igelite kôrka mäkne a striedka schne, chlieb je plesnivý aj keď pleseň ešte nie je viditeľná na povrchu.

Upozornenie: vzor na krojkovke sa môže mierne líšiť od toho na obrázku.

Podobné produkty

     
  • Vrecko na jedlo srdiečka, so zipsom fluf 8031
    Vrecko na jedlo srdiečka, so zipsom fluf
    Skladom

    Štýlové, opakovane použiteľné vrecko na jedlo so zipsom pre deti i dospelých. Toto vrecko na jedlo nahradí jednorazové plastové vrecká.

    Priestranné vrecko na občerstvenie je možné použiť ako vrecko či podložku. Keď sa vrecko úplne rozopne, vytvorí plochú podložku na sendvič alebo občerstvenie.

    Dizajn: Tiny hearts / srdiečka

     


    €12,95
       
    Značka: fluf
  • lanove vrecko na servirovanie 2483
    Ľanové vrecko na servírovanie, krojovka
    Skladom

    Ľanové vrecko na pečivo pre váš krásne prestretý stôl.


    €21,90
       
    Značka: LOCALHAND
  • obal na jedlo keep leaf geo 2621
    Obal na jedlo Keep Leaf- Geo
    Skladom

    Znova použiteľný, prateľný obal na jedlo so suchým zipsom.


    €8,90
       
    Značka: keepleaf

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: