Vegan Zväčšiť
 

Humnusové chipsy s červenou repou, vegan FoodyFree 50 g

 

Humnusové chipsy s červenou repou.

Vegan, bezlepkové, bez laktózy, sóje a GMO.

Dostupnosť Skladom
€1,10
€0,92 bez DPH
   
Značka FoodyFree
Kategória Príprava potravín
 

Humnusové chipsy s červenou repou.

Vegan, bezlepkové, bez laktózy, sóje a GMO.

Nutričné ​​hodnoty v 100g: Energia: 1960 kJ/ 469 kcal; Tuky: 24 g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,1 g; Sacharidy: 51 g; z toho cukry: 4,2 g; Vláknina; Bielkoviny: 8,6 g; Soľ: 1,7 g

Zloženie: cícerová múka 25%, ryžová múka, kukuričná múka, slnečnicový olej, prášok z červenej repy 2,7%, soľ.

Môže obsahovať stopy arašidov.

Balenie: 50g

Krajina pôvodu: Maďarsko

Podobné produkty

     
  • Desiatový box Jar To Go s lyžičkou krémový Lékué 400 ml 01 5874
    Desiatový box Jar To Go s lyžičkou krémový, Lékué 400 ml
    Skladom

    Vychutnajte si čerstvé jedlo kdekoľvek! Vzduchotesný desiatový box s lyžičkou je ideálny spoločník na cesty, do práce, do školy alebo na výlety.

    Šalát a dresing? Jogurt a vločky? Polievka a krutóny? To sú len jedny z mnoha možných kombinácií :)

    S hermeticky uzatvoreným kontajnerom Jar-To-Go môžete vziať svoje jedlo naozaj kamkoľvek. Vďaka vnútornému silikónovému kontajneru bude vaše jedlo oddelené, čím sa zachová jeho chuť, vlastnosti a textúra.


    €19,30
       
    Značka: Lékué
  • element saving silver ouvert 3987
    Termoobedár monbento element strieborný 550ml
    Skladom

    Termoobedár MB Element je navrhnutý špeciálne pre tých, ktorí sú stále v pohybe a na cestách. S  týmto termoobedárom zostane vaše jedlo horúce alebo studené až po dobu 5 hodín. Termoobedár je 100% vzduchotesný.


    €44,90
       
    Značka: monbento
  • signature sklo yoni 2210
    Slamky YONI z českého skla, Signature
    Skladom

    Sada 3 sklenených slamiek z českého borosilikátového skla s kefkou na čistenie.

    €12,90 (–11 %)
    €11,40
       
    Značka: Yoni

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: