• 1 z 6
 

Silikónová podložka na pečenie 40 x 30 cm

 

Nelepivá podložka zo silikónu a sklenených vlákien na hnetenie cesta a pečenie.

Dostupnosť Skladom
€20
€16,67 bez DPH
   
Značka Lékué
Kategória Príprava potravín
 

Podložka na prípravu a pečenie koláčov zo silikónu a skleneného vlákna. Použitie takejto kombinácie materiálov znamená, že cesto sa naň neprilepí a podložka sa ľahko čistí.

Silikón použitý pri výrobe podložky odoláva teplotám až do 260° C, čiže je to dokonalá podložka vhodná na pečenie aj pri vyšších teplotách.

Môžete ju rozvinúť, umiestniť na akýkoľvek povrch a miesiť na nej cesto alebo pripravovať iné recepty a to bez nutnosti pridávať múku.

Môžete ju umiestniť priamo do rúry alebo akéhokoľvek iného pekáča či plechu na pečenie.

Veľkosť: 40 x 30 cm 

Materiál: platinový silikón a sklenené vlákno.

Podobné produkty

     
  • Agar Wolfberry 01 5898
    Agar, Wolfberry 30 g
    Skladom

    Vytvorte si doma zdravé želatínové zákusky. Agar je zdravá alternatíva želatíny.

    Prírodný želatínový prípravok sa získava z morských rias. Je priehľadný, bez chuti a zápachu a zostáva tuhý aj pri vyšších teplotách.

    Využíva sa aj ako súčasť cukrárskeho želé.


    €1,25
       
    Značka: Wolfberry
  • Mandľová múka jemne mletá, Natural 500 g Vegan 6957
    Mandľová múka jemne mletá, Natural 500 g
    Skladom

    Mandľovú múku používame hlavne pri pečení, do tort a cukroviniek, do krémov, dezertov.

    Môžete z nej vyrábať aj mandľové mlieko a domáci marcipán, makróny. Múka je vhodná na sladké pečenie a cukrársku výrobu, rovnako tak s ňou možno nahradiť čiastočne bežnú múku.


    €7,16
       
    Značka: Natural Jihlava
  • Pohánková múka bez lepku, Natural 400 g 8355
    Pohánková múka bez lepku, Natural 400 g
    Skladom

    Pohánková múka.

    Bezlepková. Vhodná na prípravu sladkých aj slaných pokrmov


    €1,90
       
    Značka: Natural Jihlava

Silikónová forma na bagety


Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: