Vegan Zväčšiť
 

Vegan čokoláda Praclík so soľou, iChoc BIO 80 g

 

Cíťte sa slobodne s jedinečnou a supermodernou novou príchuťou iChoc´s, ktorá spája chrumkavé kúsky praclíka a morskej soli s lahodne sladkou chuťou krémovej rastlinnej kakaovej hmoty M!LK. Zmes sladkých a slaných tónov zaručuje dokonalý "švihácky" zážitok, ktorý si úplne zamilujete!

Vhodná aj pre vegánov.

Dostupnosť Skladom
€2,40
€2 bez DPH
   
Značka iChoc
Kategória Príprava potravín
 

Cíťte sa slobodne s jedinečnou a supermodernou novou príchuťou iChoc´s, ktorá spája chrumkavé kúsky praclíka a morskej soli s lahodne sladkou chuťou krémovej rastlinnej kakaovej hmoty M!LK. Zmes sladkých a slaných tónov zaručuje dokonalý "švihácky" zážitok, ktorý si úplne zamilujete!

100% bio a vegánske ingrediencie, vyrobená z fairtrade kakaa z Dominikánskej republiky. Balené v ekologickom obale bez plastov.

V iChoc sa snažia baliť čokoládu čo najekologickejšie. Už dlho používajú prírodnú alternatívu fólie, ktorá vyzerá ako plast, ale je vyrobená z udržateľne získaných drevených vlákien. Za optimálnych podmienok je možné fóliu dokonca do 50 dní doma kompostovať. Vonkajšia kartónová krabica je vyrobená z dreva z udržateľného lesného hospodárstva a potlačená výhradne tlačiarenskými farbami bez obsahu minerálnych olejov.

Zloženie: repný cukor*, kakaové maslo* 24 %, pohánková múka*, kakaová hmota* 9,9 %, kúsky praclíka* 9 % (PŠENIČNÁ múka*, soľ, slnečnicový olej*, JAČNÝ sladový výťažok*, droždie, regulátor ), múka z tigriich ORECHOV*, mandľový olej* 2,2 %, pasta z LIESKOVÝCH orechov*, morská soľ* 0,7 %, extrakt z bourbonskej vanilky*

* Z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva (BIO).

Môže obsahovať stopy škrupinových plodov, mlieka a lepku.

Krajina pôvodu: Nemecko

Balenie: 80 g

Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 2303kJ/550kcal, Tuky 34g, (z toho nasýtené mastné kyseliny 19g), Sacharidy 55g, (z toho cukry 37g), Vláknina, Bielkoviny 4,4g, Soľ 1,02g

Podobné produkty

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: