Novinka Zväčšiť
 

Miso pasta z naturálnej ryže, Natural 200 g

 

Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo.

Táto je vyrobená zo sóje v kombinácii s naturálnou ryžou.

Môžete ho použiť do polievok, omáčok, cestovín, marinád, a pod.

Dostupnosť Skladom
€4,90
   
Značka Natural Jihlava
Kategória Zdravé superpotraviny
 

Miso vyrobené zo sóje a naturálnej ryže.

Je to jemne slané korenie bohaté na vitamíny, enzýmy, a bielkoviny.

Môžete ho použiť do polievok, omáčok, cestovín, marinád, a pod. Odporúčame pridávať až ku koncu varenia, aby ste sa nepripravili o zdraviu prospešné látky.

Neobsahuje farbivá.

Nutričné hodnoty:

Energetická hodnota 702kJ/207kcal, Tuky 6,3g, (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,97g), Sacharidy 11,6g, (z toho cukry 10,9g), Vláknina, Bielkoviny 12,1g, Soľ 12,75g

Balenie: 200g

Zloženie: Naturálna ryža bio 37,8%, sójové bôby bio 35,1%, pitná voda, morská soľ, koji kvas

Krajina pôvodu: Japonsko

 

Podobný produkt

     
  • tapiokova muka bio wolfberry 400g 01 5401
    Tapioková múka Bio, Wolfberry 400 g
    Skladom

    Tapioka je škrob získaný z koreňa manioku, ktorý sa spracováva na múku alebo tapiokové perly. Tapioková múka je tiež prírodným zdrojom karbohydrátov s nízkym obsahom cholesterolu.

    Jedlá z tapioky majú viac kalórií, zároveň však dlhšie uchovajú pocit najedenia.

    V kombinácii s kokosovým mliekom nezaťažia trávenie.


    €2,18
       
    Značka: Wolfberry
  • himalajska sul ruzova 700 g wolfberry 4266
    Himalájska soľ ružová, Wolfberry 700g
    Čoskoro skladom

    Nerafinovaná prírodná kryštalická soľ s obsahom 84 stopových prvkov.

    Bez umelých anorganických aditív, chemického fluóru a jódu.


    €1,60
    Značka: Wolfberry
  • lahodkove drozdie natural 100g Vegan 5296
    Lahôdkové droždie Natural, 100 g
    Skladom

    Neaktívné pivovarské kvasnice sú super potravina, ktorá sa používa ako dochucovadlo. Majú sladkastú chuť a voňajú po orieškoch.


    €1,90
       
    Značka: Natural Jihlava

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: