Popis
Tradičná prísada ázijskej kuchyne nielen pri príprave sushi.
Ryžový ocot môžete použiť ako dochucovadlo pri príprave rôznych pokrmov. Môžete ho pridať do ryže po jej uvarení a pripraviť tak rizoto alebo inú ryžovú pochúťku.
Ryžový ocot je oproti klasickému octu sladší, menej kyslý a veľmi jemný.
Prípadný kal, usadenina nie je na závadu.
V bio kvalite.
Zloženie: voda, nelúpaná ryža bio, ryžové otruby bio, koji
Nutričné hodnoty v 100 g výrobku:
Energia: 59 kJ / 14 kcal, Tuky: 0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g, Sacharidy: 0 g, z toho cukry: 0 g, Vláknina: 0 g, Bielkoviny: 0 g, Soľ: 0 g
Balenie: 250ml
Krajina pôvodu: Japonsko
Podobné produkty
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.