Ryžový ocot sladký Bio, Natural 250 ml

 

Ryžový ocot môžete použiť ako dochucovadlo pri príprave rôznych pokrmov. Môžete ho pridať do ryže po jej uvarení a pripraviť tak rizoto alebo inú ryžovú pochúťku.

 V bio kvalite.

Dostupnosť Vypredané
€4,50
€3,75 bez DPH
Značka Natural Jihlava
Kategória Zdravé superpotraviny
Položka bola vypredaná...
 

Tradičná prísada ázijskej kuchyne nielen pri príprave sushi.

Ryžový ocot môžete použiť ako dochucovadlo pri príprave rôznych pokrmov. Môžete ho pridať do ryže po jej uvarení a pripraviť tak rizoto alebo inú ryžovú pochúťku.

Ryžový ocot je oproti klasickému octu sladší, menej kyslý a veľmi jemný.

Prípadný kal, usadenina nie je na závadu.

V bio kvalite.

Zloženie: voda, nelúpaná ryža bio, ryžové otruby bio, koji

Nutričné hodnoty v 100 g výrobku:

Energia: 59 kJ / 14 kcal, Tuky: 0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g, Sacharidy: 0 g, z toho cukry: 0 g, Vláknina: 0 g, Bielkoviny: 0 g, Soľ: 0 g

Balenie: 250ml

Krajina pôvodu: Japonsko

Podobné produkty

     
  • Panela sušená trstinová tráva, Natural 400 g 7310
    Panela - sušená trstinová šťava, Natural 400 g
    Skladom

    Unikátne sladidlo z cukrovej trstiny- panela.

    Obsahuje vápnik, železo, horčík a iné minerálny látky.


    €2,20
       
    Značka: Natural Jihlava
  • umeboshi natural jihlava 100g 5629
    Umeboshi, Natural 100 g
    Skladom

    Umeboshi – tradičné japonské nakladané slivky s netradičnou chuťou.

    Sú vhodné na dochutenie ryže, do šalátov, alebo aj na výrobu cukríkov.

    Majú silne slanú chuť, preto na dochutenie stačí malý kúsok.


    €5,40
       
    Značka: Natural Jihlava
  • kokosova muka bio wolfberry 1000g 01 Vegan 5407
    Kokosová múka Bio, Wolfberry 1000 g
    Vypredané

    Kokosová múka je bezlepková, vhodná pre celiatikov alebo pri paleo diéte. Má vysoký obsah bielkovín, preto je vyhľadávaná vegánmi a vegetariánmi.

    Táto kokosová múka od Wolfberry je odtučnená v BIO kvalite.


    €5,65
    Značka: Wolfberry

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: