Ume ocot Natural, 250 ml

 

Ume ocot obsahuje veľké množstvo minerálnych látok, enzýmov a vitamínov vo dobre vstrebateľnej podobe.

Je vyrobený zo sliviek a jedlo nám viac osolí ako okyslí - nemá s tradičným octom z chemického hľadiska nič spoločné.

Dostupnosť Skladom
€2,20
€1,83 bez DPH
   
Značka Natural Jihlava
Kategória Zdravé superpotraviny
 

Ume ocot je vhodný na dochutenie akéhokoľvek jedla (polievok, omáčok, strukovín,..), hodí sa aj do šalátov či dresingov. Fantázii sa medze nekladú.

Z chemického hľadiska nemá ume ocot s octom nič spoločné. Má slano kyslú chuť, jedlo viac osolí ako okyslí. Obsahuje veľké množstvo minerálnych látok, enzýmov a vitamínov vo dobre vstrebateľnej podobe. Vzniká pri výrobe (fermentácii) sliviek umeboshi ako odpadový produkt - červená voda ume-su. Pri modernom spôsobe výroby sa nakladajú nesušené slivky, aby zostalo viac tejto zdravej tekutiny.

Zloženie: Ume (japonské slivky), morská soľ, Shisso (Perilla)

Balenie: 250ml

Krajina pôvodu: Japonsko

Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 79kJ/11kcal, Tuky 0,30g, (z toho nasýtené mastné kyseliny 0g), Sacharidy 4g (z toho cukry 0,6g), Vláknina, Bielkoviny 0g, Soľ 16,1g

Podobné produkty

     
  • Magnesium + šafrán chelát, Nupreme 60 ks 8175
    Magnesium + šafrán chelát, Nupreme 60 ks
    Vypredané

    Ak hľadáte horčík skvele vstrebateľný, doplňujúce vyčerpané zásoby až do samotných nervových centier, starajúce sa o všetky vaše svaly aj podporujúce zdravé fungovanie kardiovaskulárneho systému, je zmes s chelátovým horčíkom pre vás pravým pokladom.

    Balenie obsahuje 60 kapsúl.


    €14,60
    Značka: Nupreme
  • vanilkovy cukor 50 g Sonnentor 4542
    Vanilkový cukor Bio, Sonnentor 50 g
    Skladom

    Vanilkový cukor s obsahom prírodnej vanilky.


    €6
       
    Značka: Sonnentor
  • Pšeno, Natural 500 g 7775
    Pšeno, Natural 500 g
    Skladom

    Pšeno predstavuje výborný základ pre výživné kaše, koláče a nákypy.

    Môžete ho pripravovať na sladko aj na slano.


    €1,20
       
    Značka: Natural Jihlava

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: