› Predávané značky › Natural Jihlava
« 1 2 3 4 »
Stránka 2 z 4 - 96 položiek celkom
Bezlepkové ryžové cestoviny sú chutnou alternatívou k bežným cestovinám.
Sú vhodné aj pre ľudí s celiakiou alebo alergických na lepok.
Pohánková krupica je prirodzene bezlepková.
Pohánka - super potravina, ktorá dodá telu bielkoviny a prírodný rutín.
Ten podporuje imunitný systém, reguluje cholesterol v krvi, zvyšuje pružnosť ciev.
Je prirodzene bezlepková a v kuchyni ju môžete použiť do slaných aj sladkých jedál.
Zdravá pochúťka pre malých aj veľkých.
Vanilkové marshmallows v bio kvalite, vegan, bez lepku a laktózy.
Mahá korenie je jedinečná koreniaca zmes z mletej rasce, koriandra a horčice.
Ume ocot obsahuje veľké množstvo minerálnych látok, enzýmov a vitamínov vo dobre vstrebateľnej podobe.
Je vyrobený zo sliviek a jedlo nám viac osolí ako okyslí - nemá s tradičným octom z chemického hľadiska nič spoločné.
Pohánkové vločky sú prirodzene bezlepkové, majú vysoký obsah bielkovín a v kuchyni široké využite.
Sú vhodné do kaše, lievancov, polievok, nátierok, keksíkov,... Môžete si z nich vyrobiť aj domácu granolu.
Balenie: 300g
Karobena je zdravé a chutné ochucovadlo vhodné aj pre deti. Je výbornou zdravou alternatívou k bežne dostupným čokoládovým krémom.
Prirodzene bezlepkové cestoviny z čiernej šošovice sú obľúbené pre svoj vysoký obsah bielkovín a jemne orieškovú chuť.
Hodia sa ako príloha, k omáčkam, či do šalátov.
Tradičná japonská sójová omáčka na dochucovanie jedál.
Para orechy pôsobia proti starnutiu a sú prevenciou proti vzniku vrások (eliminujú voľné radikály) pomáhajú proti akné (zinok) - para olej. stimulujú hladinu glutatiónu - enzymatický antioxidant, ktorý eliminuje voľné radikály vo všetkých častiach tela, ktoré spôsobujú rakovinu.
Cícerová múka obsahuje vysoké množstvo vlákniny.
Dá sa použiť na pečenie, varenie polievok, prípravu lievancov, špecialít ako je guláš, omáčky alebo ako prísada do mletého mäsa či šalátov.
Biela fazuľa s maslovou chuťou.
Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo. Toto ryžovo-sójové miso je jemné a krémové.
V Ázii ju nazývajú aj Black salt - čierna soľ. Má vyšší podiel minerálnych látok ako klasická jedálenská soľ a obsahuje mnoho zdraviu prospešných minerálov.
Sójová omáčka s tradičnou chuťou v bio kvalite, ktorá sa používa na dochucovanie pokrmov.
Zdravé sladidlo. Sladenku môžete použiť na osladenie jedál a nápojov.
Prirodzene bezlepková granola s orechami je obľúbená najmä na raňajky. Vyvážená zmes vám dodá energiu na celé doobedie.
Tapiokový sirup je výborné dochucovadlo do koláčov, dezertov alebo zmrzliny.
Tapioka je prirodzene bezlepkový chuťovo neutrálny škrob.
Prírodné sladidlo vyrobené z datlí.
Cícer je strukovina obľúbená pre svoj obsah vitamínov, minerálov a vlákniny.
Je treťou najrozšírenejšou strukovinou na svete.
Biela fazuľa s maslovou chuťou. Extra veľká.
Lahodný arašidový krém si vás získa svojou príjemou chuťou.
Tmavý, voňavý, pomerne hustý sirup s charakteristickou chuťou a príjemnou sladivosťou.
Datľový sirup je tradičné sladidlo na Strednom Východe.
Prírodná pasta vyrobená z jemne pražených sezamových semienok.
Kuzu sa získava z koreňa rastliny Pueraria lobata – vínny ker, ktorý pôvodom pochádza z Japonska.
Používa sa do polievok, omáčok a pudingov, ktorým dodáva unikátnu hladkú konzistenciu.
Miso pasta s obsahom soli nižším o 25% oproti iným Miso pastám od Natural Jihlava.
Nastavenie