› Predávané značky › Natural Jihlava
« 1 2 3 4 5 6 »
Stránka 3 z 6 - 154 položiek celkom
Bezlepkové ryžové cestoviny sú chutnou alternatívou k bežným cestovinám.
Sú ľahko stráviteľné. Ich príprava je jednoduchá, uvaríte ich vo vode ako bežné cestoviny.
Ryžové cestoviny môžete podávať teplé aj studené, zapiecť, ako prílohu, do šalátov, aj na sladko.
Sú vhodné aj pre ľudí s celiakiou alebo alergických na lepok.
Tapioka má široké využitie, je možné ju pridať do bezlepkovej múky a zlepšiť konzistenciu hotových jedál.
Pohánková krupica je prirodzene bezlepková.
Prirodzene bezlepková chrumkavá ryža s kakaom. Skvele sa hodí do jogurtu, tvarohu alebo len tak, na mlsanie.
Pohánka - super potravina, ktorá dodá telu bielkoviny a prírodný rutín.
Ten podporuje imunitný systém, reguluje cholesterol v krvi, zvyšuje pružnosť ciev.
Je prirodzene bezlepková a v kuchyni ju môžete použiť do slaných aj sladkých jedál.
Tapiokové perly sú biele guličky bez chuti a vône. Tapioka je prirodzene bezlepková a neobsahuje žiadne alergény.
Zdravá pochúťka pre malých aj veľkých.
Vanilkové marshmallows v bio kvalite, vegan, bez lepku a laktózy.
Vynikajúca ovocná pochúťka bez pridaného cukru a konzervantov.
Mahá korenie je jedinečná koreniaca zmes z mletej rasce, koriandra a horčice.
Ume ocot obsahuje veľké množstvo minerálnych látok, enzýmov a vitamínov vo dobre vstrebateľnej podobe.
Je vyrobený zo sliviek a jedlo nám viac osolí ako okyslí - nemá s tradičným octom z chemického hľadiska nič spoločné.
Pohánkové vločky sú prirodzene bezlepkové, majú vysoký obsah bielkovín a v kuchyni široké využite.
Sú vhodné do kaše, lievancov, polievok, nátierok, keksíkov,... Môžete si z nich vyrobiť aj domácu granolu.
Balenie: 300g
Sušené mango je výbornou voľbou pre tých, ktorí hľadajú chutnú a zdravú desiatu. Má krásnu oranžovú farbu a neodolateľnú sladkú chuť, ktorá poteší chuťové poháriky malých aj veľkých,
Karobena je zdravé a chutné ochucovadlo vhodné aj pre deti. Je výbornou zdravou alternatívou k bežne dostupným čokoládovým krémom.
Prírodná pasta vyrobená z jemne pražených sezamových semienok.
Tradičná japonská sójová omáčka na dochucovanie jedál.
Para orechy pôsobia proti starnutiu a sú prevenciou proti vzniku vrások (eliminujú voľné radikály) pomáhajú proti akné (zinok) - para olej. stimulujú hladinu glutatiónu - enzymatický antioxidant, ktorý eliminuje voľné radikály vo všetkých častiach tela, ktoré spôsobujú rakovinu.
Cícerová múka obsahuje vysoké množstvo vlákniny.
Dá sa použiť na pečenie, varenie polievok, prípravu lievancov, špecialít ako je guláš, omáčky alebo ako prísada do mletého mäsa či šalátov.
Biela fazuľa s maslovou chuťou.
Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo. Toto ryžovo-sójové miso je jemné a krémové.
V Ázii ju nazývajú aj Black salt - čierna soľ. Má vyšší podiel minerálnych látok ako klasická jedálenská soľ a obsahuje mnoho zdraviu prospešných minerálov.
Dlhozrnná jazmínová ryža známa aj ako thajská voňavá ryža.
Sójová omáčka s tradičnou chuťou v bio kvalite, ktorá sa používa na dochucovanie pokrmov.
Zdravé sladidlo. Sladenku môžete použiť na osladenie jedál a nápojov.
Prirodzene bezlepková granola s orechami je obľúbená najmä na raňajky. Vyvážená zmes vám dodá energiu na celé doobedie.
Tapiokový sirup je výborné dochucovadlo do koláčov, dezertov alebo zmrzliny.
Tapioka je prirodzene bezlepkový chuťovo neutrálny škrob.
Nastavenie