Ghí, prepustené maslo, Natural 400 g

 

Prepustené maslo Ghí môžete použiť všade tam, kde by ste použili iný tuk.

Prirodzene bezlepkové a bez laktózy.

Je prírodné, bez konzervantov a farbív.

Dostupnosť Vypredané
€7,25
€6,04 bez DPH
Značka Natural Jihlava
Kategória Príprava potravín
Položka bola vypredaná...
 

Prepustené maslo Ghí môžete použiť všade tam, kde by ste použili iný tuk.

Má vysoký bod zápalu - to znamená, že sa počas prípravy jedál nepripaľuje.

Je vhodné do teplej aj studenej kuchyne. Môžete ho použiť do omáčok, polievok, nátierok, na vyprážanie,...

Prepustené maslo Ghí je prirodzene bezlepkové a bezlaktózové.

Skladovanie: Pri izbovej teplote v uzavretej nádobe, aby sa dnu nedostala vlhkosť a rôzne pachy. V závislosti od teploty môže meniť konzistenciu - tento jav neovplyvňuje vlastnosti produktu.

Ghí je bez konzervantov a farbív.

Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 3677kJ/894kcal; tuky 99,3g (z toho nasýtené mastné kyseliny 59,58g); sacharidy 0,1g (z toho cukry 0,1g); vláknina; bielkoviny 0,1g; soľ 0g

Zloženie: 99,3% mliečny tuk, max 0,5% voda

Balenie: 400g

Podobné produkty

     
  • 1 Pura termo flasa s naustkom 260ml Zelena aqua 2413
    Termo fľaša Pura s náustkom 260ml - žlto zelená
    Vypredané

    Pura® TERMO fľaša s náustkom 260ml

     

    €26,40 (–1 %)
    €25,90
    Značka: Pura
  • jednorozec taska na jedlo 3883
    Taška na jedlo fluf, jednorožec
    Skladom do 20 pracovných dní

    Štýlová ekologická taštička na vaše obedy do práce, do školy alebo do prírody.

    100% bavlnená, opakovane použiteľná taška s vodeodolnou polyesterovou vložkou a uzatváraním na zips.


    €37,50
       
    Značka: fluf
  • element saving silver ouvert 3987
    Termoobedár monbento element strieborný 550ml
    Skladom

    Termoobedár MB Element je navrhnutý špeciálne pre tých, ktorí sú stále v pohybe a na cestách. S  týmto termoobedárom zostane vaše jedlo horúce alebo studené až po dobu 5 hodín. Termoobedár je 100% vzduchotesný.


    €44,90
       
    Značka: monbento

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: