Čierna šošovica Beluga, Natural 400 g

 

Čierna šošovica má jemné zrniečka pripomínajúce kaviár.

Jej chuť je jemne oriešková.

Výborné sa hodí do šalátov, polievok, ako príloha k rybe alebo hydine, do nátierok.

Dostupnosť Skladom
€1,90
€1,58 bez DPH
   
Značka Natural Jihlava
Kategória Zdravé superpotraviny
 

Čierna šošovica má jemné zrniečka pripomínajúce kaviár. Jej chuť je jemne oriešková.

Výborné sa hodí do šalátov, polievok, ako príloha k rybe alebo hydine, do nátierok.

Táto šošovica sa väčšinou nerozvarí, v porovnaní s klasickou šošovicou je pevnejšia. Zachováva si tvar aj šupku.

nízky glykemický index a vďaka vláknine pomáha zasýtiť na dlhší čas.

Náš tip: Skúste ju zmiešať s koreňovou zeleninou a vlašskými orechmi, chute sa krásne doplnia a máte výživnú zdravú prílohu.

Balenie: 400 g

Zloženie: Čierna šošovica Beluga

Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 1286kj/305kcal, Tuky 1,6g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2g), Sacharidy 41g (z toho cukry 1,1g), Vláknina, Bielkoviny 23g, Soľ <0,01g

Krajina pôvodu: Kanada

Podobné produkty

     
  • Yuzu Ponzu Bio, Clearspring 150 ml 7634
    Yuzu Ponzu Bio, Clearspring 150 ml
    Skladom

    Tradičné japonské korenie bohaté na umami, ktoré kombinuje pikantnú chuť citrusovej šťavy yuzu s prirodzene varenou sójovou omáčkou. Ideálne na šaláty, na prípravu dresingov atď.


    €5,82
       
    Značka: Clearspring
  • Sirup z arónie, Ovocňák 250 ml 8412
    Sirup z arónie, Ovocňák 250 ml
    Čoskoro skladom

    Sirup z arónie je plný zdraviu prospešných látok.

    Pridajte ho do čaju alebo do ovocnej limonády, je plný chuti a vitamínov.


    €5,10
    Značka: Ovocňák
  • ryzove cestoviny trubky male Natural 300g 5665
    Ryžové cestoviny trúbka malá, Natural 300g
    Skladom

    Bezlepkové ryžové cestoviny sú chutnou alternatívou k bežným cestovinám.

    Sú vhodné aj pre ľudí s celiakiou alebo alergických na lepok.


    €2
       
    Značka: Natural Jihlava

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: