Novinka Zväčšiť
 

Miso biele sladké, Natural 200 g

 

Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo. Toto ryžovo-sójové miso je jemné a krémové.

Dostupnosť Skladom
€2,90
€2,42 bez DPH
   
Značka Natural Jihlava
Kategória Zdravé superpotraviny
 

Svetlé shiromiso (ryžové biele miso) je jemné a krémové, vyrobené zo sóje a bielej ryže. Je najmenej slané. Môžete ho použiť do kaší, sladkých zeleninových jedál, sladších polievok, zálievok, nishime, omáčok a pod. Odporúčame pridávať až ku koncu varenia, aby ste sa nepripravili o zdraviu prospešné látky.

Zloženie: ryža (42%), voda, SÓJOVÉ bôby (21%), morská soľ

Krajina pôvodu: Japonsko

Balenie: 200g

Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 695kJ/168kcal, Tuky 3,4g, (z toho nasýtené mastné kyseliny 1,2g), Sacharidy 27,0g, (z toho cukry 23,0g), Vláknina, Bielkoviny 7,5g, Soľ 4,9g

Podobný produkt

     
  • miso ryzove natural jihlava 200g 5632
    Miso pasta z naturálnej ryže, Natural 200 g
    Skladom

    Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo.

    Táto je vyrobená zo sóje v kombinácii s naturálnou ryžou.

    Môžete ho použiť do polievok, omáčok, cestovín, marinád, a pod.


    €4,90
       
    Značka: Natural Jihlava
  • kokosova muka bio wolfberry 1000g 01 Vegan 5407
    Kokosová múka Bio, Wolfberry 1000 g
    Skladom

    Kokosová múka je bezlepková, vhodná pre celiatikov alebo pri paleo diéte. Má vysoký obsah bielkovín, preto je vyhľadávaná vegánmi a vegetariánmi.

    Táto kokosová múka od Wolfberry je odtučnená v BIO kvalite.


    €5,63
       
    Značka: Wolfberry
  • aloe vera stava 100 bio 500 ml wolfberry Novinka 6324
    Aloe vera šťava, Bio Wolfberry 500 ml
    Čoskoro skladom

    100% sťava z Aloe vera v bio kvalite.

    Neobsahuje žiadne konzervanty, stabilizátory, regulátory kyslosti, cukry, farbivá, alebo iné prímesi.

    Je konzervovaná iba pasterizáciou pri teplote 80 °C.


    €6,59
    Značka: Wolfberry

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: