S kódom SKOLA23 máte 15% zľavu na celú kategóriu NÁDOBY A OBALY NA POTRAVINY
 

Slzovka obecná, Natural 500 g

 

Slzovka je silný antioxidant. Môžete ju použiť do polievok, ako prílohu alebo do placiek, kaše, nátierok.

Dostupnosť Vypredané
€6,70
€5,58 bez DPH
Značka Natural Jihlava
Kategória Zdravé superpotraviny
Položka bola vypredaná...
 

Slzovka je silný antioxidant – vylučuje z tela nežiadúce usadeniny.

Je vhodná do polievok, ako príloha k mäsu aj zelenine, na zahustenie omáčok.

Uvarenú a rozmixovanú ju môžete pridať do kaší, placiek, nátierok alebo fašírok.

Pred použitím ju na 1 deň namočte.

Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 1612kJ/388kcal; tuky 7,4g (z toho nasýtené mastné kyseliny 1.05g); sacharidy 67,5g (z toho cukry 3,8g); vláknina; bielkoviny 13,3g; soľ <0,01g

Zloženie: Coix lacryma-jobi

Balenie: 500g

Krajina pôvodu: Thajsko

Podobné produkty

     
  • tapiokova muka bio wolfberry 400g 01 5401
    Tapioková múka Bio, Wolfberry 400 g
    Skladom

    Tapioka je škrob získaný z koreňa manioku, ktorý sa spracováva na múku alebo tapiokové perly. Tapioková múka je tiež prírodným zdrojom karbohydrátov s nízkym obsahom cholesterolu.

    Jedlá z tapioky majú viac kalórií, zároveň však dlhšie uchovajú pocit najedenia.

    V kombinácii s kokosovým mliekom nezaťažia trávenie.


    €2,39
       
    Značka: Wolfberry
  • tapioka perly wolfberry 100 g 5883
    Tapioka perly, Wolfberry 100g
    Vypredané

    Tapiokové perly sú vhodné ako zavárka do polievok, na prípravu kaší či dezertov.

    Sú významným zdrojom karbohydrátov s nízkym obsahom cholesterolu.


    €1,15
    Značka: Wolfberry
  • visne susene mrazem 20 g wolfberry 6342
    Višne lyofilizované, Wolfberry 20 g
    Skladom

    Sušené plody višne ocenia všetci, ktorí preferujú kyselkavejšiu chuť.

    S metódou sušenia mrazom zostáva prirodzená farba, aróma aj chuť čerstvého ovocia, nie je preto treba farbív alebo dochucovadiel.

    Toto ovocie má navyše svoje miesto aj v prírodnej medicíne.


    €1,75
       
    Značka: Wolfberry

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: