Popis
Tradičný japonský výrobok v bio kvalite, ktorý sa podobne ako shoyu používa na dochucovanie pokrmov.
Tamari na rozdiel od Shoyu má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.
Prechádza aj odlišným výrobným procesom - vzniká pri výrobe Misa. Obsahuje vysoko kvalitné aminokyseliny a mikroorganizmy.
Vhodná do polievok, marinád, ryže, na cestoviny, huby, ...
Zloženie: pitná voda, sójové bôby bio, morská soľ
Krajina pôvodu: Japonsko
Balenie: 220 ml
Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 280kJ/67kcal, Tuky 0g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0g), Sacharidy 4,90g (z toho cukry 0,69g), Vláknina, Bielkoviny 11,9g, Soľ 5,47g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.