Tamari san-j sójová omáčka bio bez lepku, Natural 220 ml

 

Sójová omáčka s tradičnou chuťou v bio kvalite, ktorá sa používa na dochucovanie pokrmov.

Dostupnosť Vypredané
€2,80
€2,33 bez DPH
Značka Natural Jihlava
Kategória Zdravé superpotraviny
Položka bola vypredaná...
 

Tradičný japonský výrobok v bio kvalite, ktorý sa podobne ako shoyu používa na dochucovanie pokrmov.

Tamari na rozdiel od Shoyu má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.

Prechádza aj odlišným výrobným procesom - vzniká pri výrobe Misa. Obsahuje vysoko kvalitné aminokyseliny a mikroorganizmy.

Vhodná do polievok, marinád, ryže, na cestoviny, huby, ...

Zloženie: pitná voda, sójové bôby bio, morská soľ

Krajina pôvodu: Japonsko

Balenie: 220 ml

Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 280kJ/67kcal, Tuky 0g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0g), Sacharidy 4,90g (z toho cukry 0,69g), Vláknina, Bielkoviny 11,9g, Soľ 5,47g

Podobný produkt

     
  • ume pasta natural 200g 5347
    Ume pasta Natural, 200 g
    Skladom

    Ume pasta vyrobená z japonských sliviek, vhodná na dochutenie pokrmov.


    €7,49
       
    Značka: Natural Jihlava
  • kokosova muka bio wolfberry 1000g 01 Vegan 5407
    Kokosová múka Bio, Wolfberry 1000 g
    Vypredané

    Kokosová múka je bezlepková, vhodná pre celiatikov alebo pri paleo diéte. Má vysoký obsah bielkovín, preto je vyhľadávaná vegánmi a vegetariánmi.

    Táto kokosová múka od Wolfberry je odtučnená v BIO kvalite.


    €5,63
    Značka: Wolfberry
  • ryzove cestoviny hviezdicky Natural 300g 5668
    Ryžové cestoviny Hviezdičky, Natural 300g
    Skladom

    Bezlepkové ryžové cestoviny sú chutnou alternatívou k bežným cestovinám.

    Sú ľahko stráviteľné. Ich príprava je jednoduchá, uvaríte ich vo vode ako bežné cestoviny.

    Ryžové cestoviny môžete podávať teplé aj studené, zapiecť, ako prílohu, do šalátov, aj na sladko.


    €1,99
       
    Značka: Natural Jihlava

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: