Tamari san-j sójová omáčka bio bez lepku, Natural 220 ml

 

Sójová omáčka s tradičnou chuťou v bio kvalite, ktorá sa používa na dochucovanie pokrmov.

Dostupnosť Vypredané
€2,80
Značka Natural Jihlava
Kategória Zdravé superpotraviny
Položka bola vypredaná...
 

Tradičný japonský výrobok v bio kvalite, ktorý sa podobne ako shoyu používa na dochucovanie pokrmov.

Tamari na rozdiel od Shoyu má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.

Prechádza aj odlišným výrobným procesom - vzniká pri výrobe Misa. Obsahuje vysoko kvalitné aminokyseliny a mikroorganizmy.

Vhodná do polievok, marinád, ryže, na cestoviny, huby, ...

Zloženie: pitná voda, sójové bôby bio, morská soľ

Krajina pôvodu: Japonsko

Balenie: 220 ml

Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 280kJ/67kcal, Tuky 0g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0g), Sacharidy 4,90g (z toho cukry 0,69g), Vláknina, Bielkoviny 11,9g, Soľ 5,47g

Podobný produkt

     
  • konopne seminko loupane wolfberry bio 500 g 01 5070
    Konopné semienko lúpané Bio, Wolfberry 500 g
    Vypredané

    Konopné semienka sú jedny z najvýživnejších semienok s príjemnou chuťou, ktorá sa podobá lieskovým orechom.

    V bio kvalite z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Lúpané v 500g balení.


    €11,12
    Značka: Wolfberry
  • xylitol sladidlo wolfberry 350 g 4257
    Xylitol sladidlo, Wolfberry 350 g
    Čoskoro skladom

    Xylitol je vynikajúcou náhradou bežného cukru. Je to sladidlo vyrobené z brezovej kôry, ktoré má menej kalórií, nízky glykemický index a je bez sacharózy.

    Balený v papierovej dóze.


    €6
    Značka: Wolfberry
  • visne lyofilizovane 100 g wolfberry 5158
    Višne lyofilizované, Wolfberry 100 g
    Skladom

    Sušené plody višne ocenia všetci, ktorí preferujú kyselkavejšiu chuť.

    S metódou sušenia mrazom zostáva prirodzená farba, aróma aj chuť čerstvého ovocia, nie je preto treba farbív alebo dochucovadiel.

    Toto ovocie má navyše svoje miesto aj v prírodnej medicíne.


    €6,52
       
    Značka: Wolfberry

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: