Tamari san-j sójová omáčka bio bez lepku, Natural 220 ml

 

Sójová omáčka s tradičnou chuťou v bio kvalite, ktorá sa používa na dochucovanie pokrmov.

Dostupnosť Skladom
€2,80
€2,33 bez DPH
   
Značka Natural Jihlava
Kategória Zdravé superpotraviny
 

Tradičný japonský výrobok v bio kvalite, ktorý sa podobne ako shoyu používa na dochucovanie pokrmov.

Tamari na rozdiel od Shoyu má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.

Prechádza aj odlišným výrobným procesom - vzniká pri výrobe Misa. Obsahuje vysoko kvalitné aminokyseliny a mikroorganizmy.

Vhodná do polievok, marinád, ryže, na cestoviny, huby, ...

Zloženie: pitná voda, sójové bôby bio, morská soľ

Krajina pôvodu: Japonsko

Balenie: 220 ml

Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 280kJ/67kcal, Tuky 0g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0g), Sacharidy 4,90g (z toho cukry 0,69g), Vláknina, Bielkoviny 11,9g, Soľ 5,47g

Podobné produkty

     
  • Cordyceps Extrakt prémium, Nupreme 45 g Vegan 8275
    Cordyceps Extrakt prémium, Nupreme 45 g
    Skladom

    Cordyceps (húsenica čínska) je jedným z pilierov tradičnej čínskej medicíny. Jedná sa o cudzopasnú špongiu, ktorá prerastá húsenicou (larvou motýľa) a tým vzniká unikátny symbiotický organizmus zložený z huby a hmyzu. Je veľmi častým a obľúbeným suplementom vrcholových športovcov.


    €18,60
       
    Značka: Nupreme
  • bananova plantajnova muka bio 400 g wolfberry 5488
    Banánová múka zo zelených banánov Bio, Wolfberry 400 g
    Skladom

    Múka zo zelených banánov (plantajnová) v bio kvalite.

    V kuchyni ju využijete na prípravu zdravých sladkých aj slaných jedál, pretože má neutrálnu chuť.


    €5,29
       
    Značka: Wolfberry
  • Shoyu san j sójová omáčka Bio, Natural 475 ml 6561
    Shoyu san-j sójová omáčka Bio, Natural 475 ml
    Skladom

    Tradičná japonská sójová omáčka na dochucovanie jedál.


    €4,39
       
    Značka: Natural Jihlava

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: