Umeboshi, Natural 100 g

 

Umeboshi – tradičné japonské nakladané slivky s netradičnou chuťou.

Sú vhodné na dochutenie ryže, do šalátov, alebo aj na výrobu cukríkov.

Majú silne slanú chuť, preto na dochutenie stačí malý kúsok.

Dostupnosť Skladom
€4,90
€4,08 bez DPH
   
Značka Natural Jihlava
Kategória Zdravé superpotraviny
 

Umeboshi – tradičné japonské nakladané slivky s netradičnou chuťou.

Sú vhodné na dochutenie ryže, do šalátov, alebo aj na výrobu cukríkov.

Majú silne slanú chuť, preto na dochutenie stačí malý kúsok.

Ich konzumácia dodá telu energiu, stimuluje trávenie, a podporuje vylučovanie toxínov z tela. Sú bohaté na železo.

Listy shiso dodávajú slivkám kráne rubínovo červené sfarbenie. Naviac majú silné antioxidačné, protizápalové, a antibakteriálne účinky.

Zaujímavosť: Slivky Umeboshi, ako ich u nás voláme, pochádzajú zo stromu Ume, ktorý je ale odrodou marhule.

Nutričné hodnoty:

Energetická hodnota 156kJ/37kcal, Tuky 0,3g (z toho nasycené mastné kyseliny 0), Sacharidy 0,4g (z toho cukry 0g), Vláknina, Bielkoviny 1g, Soľ 16,8g

Balenie: 100g

Zloženie: Ume, morská soľ, Shiso

Krajina pôvodu: Japonsko

Podobný produkt

     
  • ryzove cestoviny trubky male Natural 300g 5665
    Ryžové cestoviny, Natural 300g
    Skladom

    Bezlepkové ryžové cestoviny sú chutnou alternatívou k bežným cestovinám.

    Sú vhodné aj pre ľudí s celiakiou alebo alergických na lepok.


    €1,99
       
    Značka: Natural Jihlava
  • morske riasy kombu natural 50g 5320
    Moské riasy Kombu, Natural 50g
    Skladom

    Morské riasy sú výborným zdrojom ľahko stráviteľných bielkovín a uhľohydrátov.


    €4,55
       
    Značka: Natural Jihlava
  • maca prasek wolfberry bio 250 g 4254
    Maca prášok Bio, Wolfberry 250 g
    Skladom

    Maca prášok je vyrobený z liečivej byliny, ktorá sa radí k superpotravinám. Podporuje vitalitu, plodnosť a sexualitu.

    Produkt je v BIO kvalite.

    Balený v papierovej dóze.


    €7,30
       
    Značka: Wolfberry

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: