Klíčivé trio, zmes semienok na nakličovanie, BIO 120 g

 

Klíčiaca zmes šošovice, reďkovky a horčice žltej.

Dostupnosť Skladom
€3,30
€2,75 bez DPH
   
Značka Sonnentor
Kategória Príprava potravín
 

Naklíčené semienka sú vhodné na ozdobenie pečiva, na vylepšenie šalátov, polievok a iných pokrmov. Pikantné chuťové tóny šošovky, reďkovky a horčice sa vám nikdy nezunujú. Fantázii sa medze nekladú!

Zloženie: šošovica bio (Lens culinaris), reďkovka bio (Raphanus sativus var. sativus), HORČICA ŽLTÁ BIO (Sinapis albumu)

Návod na prípravu a konzumáciu:
doba namáčania: 4-6 hodín
doba klíčenia: 5-6 dní
preplachovanie vodou: 2x denne
ideálna teplota:18-20 °C
odporúčané vybavenie: nakličovacie poháre

Pred konzumáciou ešte raz prepláchnuť vodou.
Výhonky by sa mali čo najskôr skonzumovať alebo uchovávať nanajvýš dva či tri dni v chladničke.

Podobné produkty

     
  • lanove vrecusko na chlieb modra krojovka 7007
    Ľanové vrecko na chlieb - zelená krojovka
    Vypredané

    Ľanové vrecko na uskladnenie chlebíka.

    Zloženie: 100% ľan s čipkou

    Rozmer 30x40cm

     


    €14,90
    Značka: LOCALHAND
  • vrecko na desiatu eko ceresne 3884
    Vrecko na jedlo fluf, čerešne
    Vypredané

    Štýlové, opakovane použiteľné vrecko na jedlo pre deti i dospelých. Toto vrecko na jedlo nahradí jednorazové plastové vrecká.

     


    €10,90
    Značka: fluf
  • Fluf bag SMT SNK BK.YLW 05 snack mat yellow zip product 001 Medium 5055
    Vrecko na jedlo so žltým zipsom fluf, čierny snack
    Skladom

    Štýlové, opakovane použiteľné vrecko na jedlo so zipsom pre deti i dospelých. Toto vrecko na jedlo nahradí jednorazové plastové vrecká.

    Priestranné vrecko na občerstvenie je možné použiť ako vrecko či podložku. Keď sa vrecko úplne rozopne, vytvorí plochú podložku na sendvič alebo občerstvenie.

     


    €14,95
       
    Značka: fluf

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: