Vegan Zväčšiť
 

Zázvor kandizovaný, Sonnentor 75 g

 

Kandizovaný zázvor s trstinovým cukrom.

Prirodzene bezlepkový. Vhodný pre vegánov.

Dostupnosť Vypredané
€3,38
€2,75 bez DPH
Značka Sonnentor
Kategória Zdravé superpotraviny
Položka bola vypredaná...
 

BIO kandizovaný zázvor s trstinovým cukrom. Pochúťka, prísada do koláčov, ale aj liek v ľudovom liečiteľstve...

Zloženie: koreň zázvoru, prírodný trstinový cukor. Produkt ekologického poľnohospodárstva.

Použitie: Niekto rád maškrtí kandizovaný zázvor samotný alebo v zmesiach sušeného ovocia a orechov. Dobrý je aj k čaju. Môžeme ho použiť aj do dezertov (výborná je kombinácia s čokoládou). Skúste v recepte nahradiť normálne knadizované ovocie kandizovaným zázvorom.

Zázvor sa v ľudovom liečiteľstvo používa proti nevoľnosti pri cestovaní, pri rannej nevoľnosti v tehotenstve, na zlepšenie trávenia (proti pocitom ťažkého žalúdka, nadúvania a plynatosti) a ako afrodiziakum.

Balenie: 50 g

Krajina pvôdou suroviny: Čína

Podobné produkty

     
  • Maca Bio, Nupreme 150 g 8271
    Maca Bio, Nupreme 150 g
    Vypredané

    Sušený a rozomletý koreň MACA dokáže povzbudiť našu vitalitu, vytrvalosť a tiež plodnosť. Niekedy sa mu tiež hovorí „peruánsky ženšen“.


    €6,77
    Značka: Nupreme
  • Moringa prášok Bio, Altevita 90 g 6366
    Moringa prášok Bio, Altevita 90 g
    Skladom

    Prášok z listov rastliny Moringa oleifera zvyšuje energiu a odolnosť organizmu.

    Má veľmi priaznivý vplyv na celkové zdravie, keďže obsahuje veľké množstvo vitamínov, minerálov, bielkovín, antioxidantov, chlorofyl či aminokyseliny.


    €9,13
       
    Značka: Altevita
  • 4cb80204 6b2f 451c adac 2fac1f686bb3 8799
    Ľanový olej za studena lisovaný, Natural 250ml
    Vypredané

    Jedlý rastlinný olej jednodruhový. Vyrobený z tmavého Lanového semienka. Lisovaný za studena. Prípadný zákal nie je na závadu.


    €3,95
       
    Značka: Natural Jihlava

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
Bezpečnostná kontrola

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: