Jačmenné miso mugi bio, Natural 200 g

 

Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo. Toto stredne hnedé miso zo sóje a jačmeňa má krémovú konzistenciu a je jemne slané.

Dostupnosť Skladom
€4,19
€3,49 bez DPH
   
Značka Natural Jihlava
Kategória Zdravé superpotraviny
 

Stredne hnedé krémové miso vyrobené zo sóje a jačmeňa. Je menej slané.

Môžete ho použiť do kaší, sladkých zeleninových jedál, sladších polievok, zálievok, nishime, omáčok a pod. Odporúčame pridávať až ku koncu varenia, aby ste sa nepripravili o zdraviu prospešné látky.

Zloženie: sójové bôby bio, jačmeň bio, voda, morská soľ, koji

Krajina pôvodu: Japonsko

Balenie: 200g

Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 494kJ/118kcal, Tuky 3,8g, (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7g), Sacharidy 9,6g, (z toho cukry 9,5g), Vláknina, Bielkoviny 11,4g, Soľ 14 g

Podobné produkty

     
  • pohanka lupana svetla Natural Jihlava 5617
    Pohánka lúpaná svetlá, Natural 500 g
    Skladom

    Pohánka - super potravina, ktorá dodá telu bielkoviny a prírodný rutín.

    Ten podporuje imunitný systém, reguluje cholesterol v krvi, zvyšuje pružnosť ciev.

    Je prirodzene bezlepková a v kuchyni ju môžete použiť do slaných aj sladkých jedál.


    €2,10
       
    Značka: Natural Jihlava
  • Para orechy, Natural 100 g 6949
    Para orechy, Natural 100 g
    Skladom

    Para orechy pôsobia proti starnutiu a sú prevenciou proti vzniku vrások (eliminujú voľné radikály) pomáhajú proti akné (zinok) - para olej. stimulujú hladinu glutatiónu - enzymatický antioxidant, ktorý eliminuje voľné radikály vo všetkých častiach tela, ktoré spôsobujú rakovinu.


    €2,46
       
    Značka: Natural Jihlava
  • Prírodný seamoss gél MANGO, Carib Seamoss 370g 8196
    Prírodný seamoss gél MANGO, Carib Seamoss 370g
    Vypredané

    Seamoss alebo írsky mach je prírodný zdroj minerálov a vitamínov.

     


    €26,20
    Značka: Carib Seamoss

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: