Jačmenné miso mugi bio, Natural 200 g

 

Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo. Toto stredne hnedé miso zo sóje a jačmeňa má krémovú konzistenciu a je jemne slané.

Dostupnosť Skladom
€4,20
€3,50 bez DPH
   
Značka Natural Jihlava
Kategória Zdravé superpotraviny
 

Stredne hnedé krémové miso vyrobené zo sóje a jačmeňa. Je menej slané.

Môžete ho použiť do kaší, sladkých zeleninových jedál, sladších polievok, zálievok, nishime, omáčok a pod. Odporúčame pridávať až ku koncu varenia, aby ste sa nepripravili o zdraviu prospešné látky.

Zloženie: sójové bôby bio, jačmeň bio, voda, morská soľ, koji

Krajina pôvodu: Japonsko

Balenie: 200g

Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 494kJ/118kcal, Tuky 3,8g, (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7g), Sacharidy 9,6g, (z toho cukry 9,5g), Vláknina, Bielkoviny 11,4g, Soľ 14 g

Podobné produkty

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: