Jačmenné miso mugi bio, Natural 200 g

 

Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo. Toto stredne hnedé miso zo sóje a jačmeňa má krémovú konzistenciu a je jemne slané.

Dostupnosť Skladom
€4,19
€3,49 bez DPH
   
Značka Natural Jihlava
Kategória Zdravé superpotraviny
 

Stredne hnedé krémové miso vyrobené zo sóje a jačmeňa. Je menej slané.

Môžete ho použiť do kaší, sladkých zeleninových jedál, sladších polievok, zálievok, nishime, omáčok a pod. Odporúčame pridávať až ku koncu varenia, aby ste sa nepripravili o zdraviu prospešné látky.

Zloženie: sójové bôby bio, jačmeň bio, voda, morská soľ, koji

Krajina pôvodu: Japonsko

Balenie: 200g

Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 494kJ/118kcal, Tuky 3,8g, (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7g), Sacharidy 9,6g, (z toho cukry 9,5g), Vláknina, Bielkoviny 11,4g, Soľ 14 g

Podobný produkt

     
  • miso biele sladke natural 200g Novinka 5308
    Miso biele sladké, Natural 200 g
    Skladom

    Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo. Toto ryžovo-sójové miso je jemné a krémové.


    €2,90
       
    Značka: Natural Jihlava
  • vanilkovy cukr bourbon 7 20 g bio wolfberry Vegan 4251
    Vanilkový cukor Bourbon 7% Bio, 20 g
    Skladom

    Pravý BIO vanilkový cukor Wolfberry pripravený mletím prírodnej Bourbonskej vanilky (7%) spolu s BIO trstinovým cukrom.

    Výsledná zmes má bohatú chuť a oveľa príjemnejšiu arómu ako umelý vanilínový cukor.


    €3,10
       
    Značka: Wolfberry
  • lanova muka wolfberry 400 g 01 5494
    Ľanová múka, Wolfberry 400 g
    Skladom

    Odtučnená ľanová múka.

    Ľanové semienka majú veľa blahodarných účinkov na náš organizmus, vďaka vysokému obsahu bielkovín a vlákniny. Preto túto múku ocenia nielen celiatici, ale i vegáni, alebo aktívni športovci.


    €1,70
       
    Značka: Wolfberry

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: