Miso pasta z hnedej ryže, Natural 200 g

 

Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo. Táto je vyrobená zo sóje v kombinácii s hnedou ryžou.

Dostupnosť Vypredané
€4,10
€3,42 bez DPH
Značka Natural Jihlava
Kategória Zdravé superpotraviny
Položka bola vypredaná...
 

Miso vyrobené zo sóje a hnedej ryže.

Môžete ho použiť do kaší, sladkých zeleninových jedál, sladších polievok, zálievok, nishime, omáčok a pod. Odporúčame pridávať až ku koncu varenia, aby ste sa nepripravili o zdraviu prospešné látky.

Zloženie: hnedá ryža bio 33%, sójové bôby bio 47%, pitná voda, morská soľ, koji kvas

Bezlepkové.

Krajina pôvodu: Japonsko

Balenie: 200g

Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 769kJ/183kcal, Tuky 5,8g, (z toho nasýtené mastné kyseliny 1g), Sacharidy 19g, (z toho cukry 12g), Vláknina, Bielkoviny 11g, Soľ 11,4g

Podobné produkty

     
  • jahody susene mrazem 20 g wolfberry 6339
    Jahody lyofilizované, Wolfberry 20 g
    Skladom

    Jahody sušené mrazom.

    Sušenie mrazom je najšetrnejší postup sušenia ovocia. Jahody si tak zachovávajú svoju neuveriteľnú chuť i vôňu a okolo 90% nutričných hodnôt čerstvého ovocia.

    Lyofilizované jahody je možné používať všade tam, kde čerstvé jahody.


    €2,24
       
    Značka: Wolfberry
  • Maca Bio, Nupreme 150 g 8271
    Maca Bio, Nupreme 150 g
    Skladom

    Sušený a rozomletý koreň MACA dokáže povzbudiť našu vitalitu, vytrvalosť a tiež plodnosť. Niekedy sa mu tiež hovorí „peruánsky ženšen“.


    €6,60
       
    Značka: Nupreme
  • Green mix smoothie Bio, Altevita 300 g 6363
    Green mix smoothie Bio, Altevita 300 g
    Vypredané

    Prírodná zmes bylín a rastlín, ktoré sú bohatým zdrojom vitamínov, minerálov a bielkovín.

    Minerály a vitamíny obsiahnuté v bio green mix smoothie majú antioxidačné účinky a odďaľujú starnutie. Bielkoviny zabezpečujú telu optimálnu regeneráciu a duševnú pohodu.


    €19,90
    Značka: Altevita

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: