Miso pasta z hnedej ryže, Natural 200 g

 

Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo. Táto je vyrobená zo sóje v kombinácii s hnedou ryžou.

Dostupnosť Vypredané
€4,10
€3,42 bez DPH
Značka Natural Jihlava
Kategória Zdravé superpotraviny
Položka bola vypredaná...
 

Miso vyrobené zo sóje a hnedej ryže.

Môžete ho použiť do kaší, sladkých zeleninových jedál, sladších polievok, zálievok, nishime, omáčok a pod. Odporúčame pridávať až ku koncu varenia, aby ste sa nepripravili o zdraviu prospešné látky.

Zloženie: hnedá ryža bio 33%, sójové bôby bio 47%, pitná voda, morská soľ, koji kvas

Bezlepkové.

Krajina pôvodu: Japonsko

Balenie: 200g

Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 769kJ/183kcal, Tuky 5,8g, (z toho nasýtené mastné kyseliny 1g), Sacharidy 19g, (z toho cukry 12g), Vláknina, Bielkoviny 11g, Soľ 11,4g

Podobný produkt

     
  • tapiokova muka bio wolfberry 400g 01 5401
    Tapioková múka Bio, Wolfberry 400 g
    Vypredané

    Tapioka je škrob získaný z koreňa manioku, ktorý sa spracováva na múku alebo tapiokové perly. Tapioková múka je tiež prírodným zdrojom karbohydrátov s nízkym obsahom cholesterolu.

    Jedlá z tapioky majú viac kalórií, zároveň však dlhšie uchovajú pocit najedenia.

    V kombinácii s kokosovým mliekom nezaťažia trávenie.


    €2,30
    Značka: Wolfberry
  • ryzove cestoviny hviezdicky Natural 300g 5668
    Ryžové cestoviny Hviezdičky, Natural 300g
    Skladom

    Bezlepkové ryžové cestoviny sú chutnou alternatívou k bežným cestovinám.

    Sú ľahko stráviteľné. Ich príprava je jednoduchá, uvaríte ich vo vode ako bežné cestoviny.

    Ryžové cestoviny môžete podávať teplé aj studené, zapiecť, ako prílohu, do šalátov, aj na sladko.


    €1,99
       
    Značka: Natural Jihlava
  • miso biele sladke natural 200g Novinka 5308
    Miso biele sladké, Natural 200 g
    Skladom

    Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo. Toto ryžovo-sójové miso je jemné a krémové.


    €2,90
       
    Značka: Natural Jihlava

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: