› Predávané značky › Natural Jihlava
« 1 ... 3 4 5 6 »
Stránka 5 z 6 - 162 položiek celkom
Ryžový ocot môžete použiť ako dochucovadlo pri príprave rôznych pokrmov. Môžete ho pridať do ryže po jej uvarení a pripraviť tak rizoto alebo inú ryžovú pochúťku.
V bio kvalite.
Morské riasy sú výborným zdrojom ľahko stráviteľných bielkovín a uhľohydrátov.
Prírodná pasta vyrobená z jemne pražených sezamových semienok.
Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo.
Táto je vyrobená zo sóje v kombinácii s naturálnou ryžou.
Môžete ho použiť do polievok, omáčok, cestovín, marinád, a pod.
Sladké ryžové víno. Používa sa ako dochucovadlo pri varení.
Šungit je možné vďaka obsahu negrafitizovaného uhlíku využiť ako aktivátor vody a prírodný filter.
100% orechové maslo z lúpaných mandlí.
100% orechové maslo z jemne pražených mandlí.
Umeboshi – tradičné japonské nakladané slivky s netradičnou chuťou.
Sú vhodné na dochutenie ryže, do šalátov, alebo aj na výrobu cukríkov.
Majú silne slanú chuť, preto na dochutenie stačí malý kúsok.
Pre milovníkov čokolády, ktorí hľadajú jedinečný chuťový zážitok a prírodný zdroj antioxidantov, sú tu nepražené kakaové boby od Natural!
Nelúpané mandle príjemne sladkej chuti.
Bezlepková sójová omáčka s tradičnou chuťou Tamari san-J od Natural Jihlava.
Tradičný japonský výrobok v bio kvalite.
Vločky z morských rias Nori. Sú výborným zdrojom ľahko stráviteľných bielkovín a uhľohydrátov.
Šťava z brusníc je výborný zdroj vitamínov, minerálov, antioxidantov.
Môžete ju piť samostatne alebo naliať ako sirup do vody, ochutiť ňou kašu, jogurt, poliať palacinky alebo zmrzlinu.
Šťava z čučoriedok je skvelý zdroj vitamínov, minerálov, antioxidantov.
Šípky sú veľmi obľúbené pre svoj vysoký obsah vitamínu C – vďaka nemu sú skvelým antioxidantom.
Pomáhajú pri prechladnutí, podporujú imunitu, trávenie, hojenie, majú antibakteriálne účinky. Zmierňujú únavu.
Šťava z arónie s dužinou má vysoký obsah vitamínu C. Je silný antioxidant.
Priaznivo pôsobí na krvný obeh aj pri tráviacich ochoreniach. Pomáha pri poruchách štítnej žľazy. Detoxikuje.
Morské riasy Wakame sú kvalitným zdrojom ľahko stráviteľných bielkovín, minerálnych látok a uhľohydrátov.
Lúpané mandle príjemne sladkej chuti.
Kvalitné kakaové maslo do dezertov a na výrobu čokolády.
Slzovka je silný antioxidant. Môžete ju použiť do polievok, ako prílohu alebo do placiek, kaše, nátierok.
Za studena lisovaný sezamový olej je bohatý zdroj bielkovín, zdravých tukov a vitamínov.
Mandľovú múku používame hlavne pri pečení, do tort a cukroviniek, do krémov, dezertov.
Môžete z nej vyrábať aj mandľové mlieko a domáci marcipán, makróny. Múka je vhodná na sladké pečenie a cukrársku výrobu, rovnako tak s ňou možno nahradiť čiastočne bežnú múku.
Prepustené maslo Ghí môžete použiť všade tam, kde by ste použili iný tuk.
Prirodzene bezlepkové a bez laktózy.
Je prírodné, bez konzervantov a farbív.
Karobový sirup je prírodné sladidlo s ľahko čokoládovou chuťou, ktorým môžete nahradiť med alebo bežný cukor.
Írsky mach je morská zelenina. Slúži ako vegánska (rastlinná) alternatíva k živočíšnej želatíne a kolagénu.
Nastavenie